Sorin Sirkus hakee äitiysloman sijaista

Sorin Sirkus hakee äitiysloman sijaista sosiaalisen sirkuksen tuottajaksi. Työaika on sopimuksen mukaan 80- 100 % ja työpaikka sijaitsee Tampereen Nekalassa. Sosiaalinen sirkus käsittää perustuotantoa eli palveluiden räätälöimistä, myymistä, yhteistyöverkostoissa toimimista, sopimusten laatimista ja sirkusopettajien sopimista eri projekteihin yhteistyössä sosiaalisen sirkuksen vastuuopettajan ja sirkuskoulun rehtorin kanssa. Lisäksi sosiaalisen sirkuksen tuottaja vastaa hankkeista kuten esimerkiksi ESR-hankkeen ”Sirkuksesta siivet elämään” projektihallinnosta sekä tulevien hankkeiden hakuprosesseista.

Osa työstä on sisäisten rakenteiden ja prosessien kehittämistä, yhteistyökumppanuuksien solmimista ja ylläpitämistä, pidempiaikaisten sopimusten pohjatyötä (esimerkiksi varautuminen tuleviin rakenneuudistuksiin osallistumalla alueellisen hyvinvointipalveluita tuottavan TEIJO-keskuksen suunnitteluun ym.). Koulutamme sosiaalisen sirkuksen ohjaajia, joten työ käsittää myös sosiaalisen sirkuksen kansainvälisen ja kansallisen ohjaajakoulutuksen kehittämistä sekä koulutusyhteistyötä esimerkiksi Tampereen yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan kanssa. Osa työstä tehdään kansainvälisessä ympäristössä Caravan-verkostomme kanssa, jolloin työkielenä on englanti.

Tehtäväkenttä on monipuolinen. Mitä tämä vaatii? Ymmärrystä, kokemusta ja ideoita sosiaalisen sirkuksen ja muiden soveltavien taiteiden käytöstä tai taiteen käytöstä erilaisissa yhteyksissä, vankkaa kokemusta projektihallinnosta, tuotteistamistaustaa, budjetointitaitoja + tietysti normaalit tuottajan työhön kuuluvat vastuunkantokyvyt, pitkät pinnat ja huumor’mielet. Plussaa on alaan sopiva koulutus, kokemus ja työtä helpottavat omat verkostot. Olemme kiinnostuneita hakijoista, joilla on joko hanke- tai sirkuskokemusta (tai molempia). Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tehtävä kiinnostaa!

Sorilla luvassa on nopeatahtinen tekemisen meininki, hikeä ja puurtamista, mutta myös hyvä sosiaalisen sirkuksen opettajatiimi, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö ja sirkuksen luova henki, joka on tehnyt Sorin Sirkuksesta sirkustoiminnan edelläkävijän Suomessa.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa osoitteeseen piia.karkkola(at)sorinsirkus.fi viimeistään 5.11.2018.