Paranee vanhetessaan? Seminaari työhyvinvoinnista 7.10.2018

Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat STST ry jatkaa keskustelua työhyvinvoinnista yhdessä Teatterialan ammattilaiset TAM ry:n kanssa.  Onko ikääntyvä työntekijä kallis kuluerä vai arvokas aarre?  Seminaarissa kootaan ajatuksia ja kokemuksia siitä, millaisia ratkaisuja työyhteisöissä on kehitetty kokeneiden työntekijöiden tietojen ja taitojen käyttöön saamiseksi.  Seminaari on osa Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat ry:n 80-vuotisen olemassaolon juhlistamiseksi järjestettävää työhyvinvointiin keskittyvää seminaarisarjaa. Se on suunnattu kaikille työhyvinvoinnista kiinnostuneille tanssi-, sirkus- ja teatterialalla.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton Temen, STOPPin ja STEFIn jäsenille.  Muille osallistumismaksu on 30 euroa.

Sunnuntaina 7.10.2018

Teatterikulmassa Helsingissä (os. Meritullinkatu 33 A).

Ohjelma:
10.00-10.30 Aamukahvit
10.30-12.00 Anniina Aunola (Laatuhuoltohanke): ”Yhteisöissä toimivien taiteilijoiden työhyvinvoinnin kehittäminen.” 12.00-13.00 Lounas (omakustanteinen)
13.00-15,00 Susanna Kultalahti (Vaasan Yliopisto): ”Työyhteisötaitojen vaikutus työhyvinvointiin.”
15.00-17.00 Paneelikeskustelu (Panelisteina: Riitta Raunio (LP), Pasi Kuronen (TAM), Hannele Niiranen (STOPP), Anna-Maria Vairio (STOPP), Anniina Aunola (STST), Leena Porri (STST) ja Hanna Fontana (STEFI). Moderaattorina toimii Satu Tuittila (STST).

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset  6.10. mennessä.

Ilmoittautumislomake