Oulussa marraskuussa ranskalainen sesonki 

  • L´Autremain: Femme de chapiteau
  • L´Autremain

Marraskuussa kulttuuritalo Valveella, Oulussa koetaan Ranskalainen sesonki, joka koostuu neljästä eri teoksesta: Cie L´Autremainin yli 1-vuotiaille suunnatusta nykysirkusteoksesta Sirkusteltan naisen fantastinen show, William Petit´n kantaesityksestä Nomad Kabaret 2018 – Ma an Pa Go Party, Fabrik Nomade Productionin soolotanssiteoksesta Lands of Gravity sekä Lumo-festivaalilla koettavasta monitaiteellisesta installatiosta MAP Poetic. Teoksista kahdessa on mukana sirkustaiteilijoita.

Sirkusteltan naisen fantastinen show avaa sesongin ja se nähdään osana Flow-sirkus esityssarjaa. Se on suunnattu lapsiperheille ja perheen pienimmille. Se on visuaalisesti kiehtova teos, jossa musiikillisesti matkataan maailman ympäri ja houkutellaan niin pienet kuin isommatkin katsojat iki-ihanaan mielikuvitusleikkiin. Teoksessa esiintyy jonglöörikaksikko Virginie Charbonnier ja Christophe Pilven. Esitykset ovat Valvesalissa kahdessa periodissa: 3.-4.11. ja 25.-27.11.

Ranskalainen tanssitaiteilija William Petit sekä espanjalainen visualisti Carlos Molina Llorens työryhmineen toteuttavat JoJo-Oulun Tanssin Keskuksen ohjelmistossa monitaiteellisen teoksen Nomad Kabaret 2018 – Ma an Pa Go Party, jossa on mukana niin ikään jonglöörit Charbonnier ja Pilven. Muutoin esiintyjäjoukko koostuu niin suomalaisista kuin ranskalaisista tanssijoista sekä myös joukosta oululaisia tanssin harrastajia. Teoksen yhteistuotannossa ovat mukana Fabrik Nomade, L´Autremain ja Flow Productions. Kantaesitys on 21.11. ja esityskausi jatkuu Valvesalissa 24.11. saakka.

Näiden jälkeen 28.1. nähdään Flow Productionsin ohjelmistossa tanssiteos Lands of Gravity ja Lumo-valofestivaalin ohjelmistossa 23.-24.11. MAP Poetic, joista niin ikään vastaavat William Petit ja Carlos Molina Llorens.

Lisätietoa: Flow Productions 

(Lähde: Flow-Sirkus -tiedote 25.10.2018)