Sirkus Supiaisen uudelle NÄYTTÄMÖLLE etsitään ohjelmistoa

Sirkus Supiaisen black box -tyyppinen koti- ja vierailuteatterinäyttämö nimeltään NÄYTTÄMÖ avautuu syyskuussa Joensuussa osoitteessa Pilkontie 7. Haku NÄYTTÄMÖN residenssiin ja ohjelmistoon on avoinna 31.7.2018 saakka. Katso hakuilmoitus täällä.

Sirkus Supiaisen muuta toimintaa

Kesän aikana Supiaisen esityksiä on nähtävillä Pietarissa, Rääkkylässä, Savonlinnassa ja Huhmarissa

  • [heresy]– teos vierailee Pietarissa Russian Jugging Conventionissa 1.7.2018.
  • Ulkopuolella-teosta esitetään heinäkuussa Savonlinnan uudessa taidemuseossa 7.–12.7. yhteensä neljä kertaa. Lisätiedot Savonlinnan uuden taidemuseon Facebook-sivulta.
  • Laura Vuorjoki- Elo, Rauli Katajavuori, Azra Topcu esittävät Hetkiä kolmessa ajassa -konsertin Kihaus-festivaalilla Rääkkylässä 7.7.2018.
  • Yhden miehen sirkus -esitys nähdään Huhmarissa 12.7. ja 2.8.

FDC-festivaali Eräjärvellä 16.–18.8.2018.

Elokuussa 13. kerran järjestettävän Finnish Diabolo Conventionin ohjelmassa on mukana diabolojonglöörejä Japanista ja Euroopasta sekä paljon muuta mm.  sauna & DJ Paci Fist &bands, Ulkopuolella-esitys, Galashow at Seuratalon, Diabolothon -kenttäurheilukilpailut Uiherlan urheilukentällä, työpajoja Erälinnassa, Nunnakirkko ja paljon muuta. https://youtu.be/6eHp9x8QBO

Sirkus Supiainen ry. ja Sirkussirkus ky. järjestivät yhdessä diabolojongleerauksen, jojopelaamisen, kendaman ja verkkokeilan SM-kilpailut Turussa 2.–3.6. 2018.

Kesäkuun alussa kilpailtiin diabolojongleerauksessa, jojopelaamisessa, kendamassa ja verkkokeilassa Turussa jo kymmenettä kertaa. Rauli Katajavuori oli tänä vuonna diabolojongleerauksen SM-kilpailuissa lähes suvereeni ja voitti diabolojongleerauksesta jokaisen, paitsi yhden kilpailulajin. Diabolo-loop sarjassa voiton vei Helsinkiläinen Markus Tavast. Kilpailijoita oli paikalla Turusta, Jyväskylästä, Mikkelistä, Joensuusta, Helsingistä ja Tampereelta. Kilpailujen sääntöjä oli uudistettu ja käytännössä lajien yhteistulos ei enää vaikuttanut mestaruuteen, vaan diabolojongleerauksen Suomen mestaruus ratkaistiin omassa 7 minuuttia kestävässä näyttämöohjelma-sarjassaan. Muiden sarjojen voitto antoi osallistujalle tittelin kyseisen sarjan mestaruuteen. Tuomaristossa olivat Toni Rosvall (Rauma), Lauri Koskinen (Turku) ja Antti Auranen (Turku). SM-kilpailuiden tulokset voit lukea Facebook-tapahtumasta.

(Lähde: Sirkus Supiaisen tiedote 14.6.2018)