Hae residenssiin ja/tai ohjelmistoon NÄYTTÄMÖLLE Joensuuhun

NÄYTTÄMÖ-teatteri on Sirkus Supiaisen hyvin varustettu black box -tyyppinen koti- ja vierailuteatterinäyttämö, joka avautuu syyskuussa Joensuussa osoitteessa Pilkontie 7. Näyttämöllä on myös toimiva valo- ja äänikalusto sekä lukuisia kiinnityspisteitä sirkusesitysten käyttöön.

Näyttämön koko: 7-9 m leveys (katteiden tarpeesta riippuen) x 9 m (syvyys) x 6 m (vapaa korkeus, katto 7m). Tanssimatot: musta/harmaa, koko näyttämö. Verhot: molton Black 300 g/m2, palosuojaus B1, sivuilla, takaseinänä ja katteina. Kiinteitä katsomopaikkoja: 60–90 (tarkentuu katsomon valmistuttua)

Hae NÄYTTÄMÖLLE residenssiin

Kirjoita tiivis kuvaus työryhmästä (ei CV:tä) sekä valmistuvasta teoksesta. Tarjoamme residenssiä pääasiassa esityksen valmiiksi saattamiseen. Tarjoamme teatteritilan työskentelyyn, ja majoituksen residenssin ajaksi sekä valoteknikon työpanoksen esityksen valmiiksi saattamiseen. Mikäli työryhmässänne ei ole valosuunnittelijaa, voi teknikkomme auttaa tässä lisäkorvausta vastaan. Toivomme että esitys valmistuu ensi-iltaan NÄYTTÄMÖ-residenssin aikana ja että teoksen ensi esitys pidetään residenssin päätteeksi. (mahdollisesti teoksen ensi-ilta tai ennakkonäytös)

Hakemukset tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen 31.7. mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei hyväksytä.

Päätöksistä ilmoitetaan 6.8.2018. valintoja tehdessä painotetaan ammattimaisuutta, taiteellista tasoa, taiteilijoiden sukupuolijakaumaa sekä projektin soveltuvuutta NÄYTTÄMÖlle.

Residenssiryhmille ja -taiteilijoille tarjotaan myös mentorointia teknisistä, tuotannollisista ja taiteellisista näkökulmista NÄYTTÄMÖN työntekijöiden toimesta.

Syyskaudella 2018 voimme tarjota työskentelyjakson kahdelle työryhmälle.
Residenssijaksot: 1) 24.9.–7.10.2018  2) 8.–21.10. 2018

Tarjoamme majoituksen residenssikauden ajaksi ja työaikaa tilassa ma–ke klo 8.30–15.30 ja to–su klo 8.30–17. Toivomme, että residenssijakso käytetään teoksen viimeistelyyn. Voimme myös tarjota valoteknikon apua. Tämän ajan ulkopuolella tilassa voi edelleen säilyttää tarpeistoaan sekä mahdollisia rakennelmiaan.

Hae NÄYTTTÄMÖn ohjelmistoon

NÄYTTÄMÖ hakee ehdotuksia sirkus, tanssi- ja esittävän taiteen aloilta ohjelmistoonsa syksylle 2018 ja kevään 2019 ohjelmistoon! Vapaamuotoinen ehdotus voi olla vierailuesitys tai yhteistuotantona tuotettava kantaesitys. Ehdotuksia otetaan vastaan sirkus, tanssi- ja esittävän taiteen ammattilaisilta, ja hakijana voi olla yksittäinen taiteilija tai työryhmä. Haun kautta valitun ehdotuksen tuotantomallista neuvotellaan Sirkus Supiaisen ja tekijän välillä. Tekijältä edellytetään omarahoitusosuutta.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen 31.7. mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei hyväksytä.

Päätöksistä ilmoitetaan 6.8.2018. valintoja tehdessä painotetaan ammattimaisuutta, taiteellista tasoa, taiteilijoiden sukupuolijakaumaa sekä projektin soveltuvuutta NÄYTTÄMÖlle.

Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää:
– hakijan yhteystiedot
– työsuunnitelma
– aikataulu
– kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma
– tiivis kuvaus työryhmästä (ei CV:tä)
– työnäyte/-näytteet

NÄYTTÄMÖ-Teatterin tuotannoille tarjotaan:
– Harjoitus- ja esitystila (esitysten määrä ja harjoitusten kesto tilassa sovitaan esityskohtaisesti)
– Tekniikka ja tekninen tuki
– Markkinointia ja viestintää (NÄYTTÄMÖ-Teatterin omien kanavien kautta mm. osana virallista kausiohjelmaa.)
– Lipunmyyntipalvelu (NÄYTTÄMÖ -teatterin lipunmyynti ja Tiketti)
– Lämpiön palvelut esityksiin (lipunmyyjä/kahvilatyöntekijä).
– NÄYTTTÄMÖ -teatterin henkilökunnan tuki tuotannon taiteellisessa ja käytännön toteuttamisessa.
– Lipputulo-osuus.

Kauden teemaa ei määritetä etukäteen, vaan se syntyy dialogissa taiteilijoiden tarjoamien ehdotusten kanssa. Jos sinulla on jo NÄYTTÄMÖ -teatteriin sopiva valmis esitys, olemme kiinnostuneet ottamaan vastaan vierailuesityksiä. Ole yhteydessä!

Lisätiedot ja kyselyt sähköisesti: