Hae ohjelmistoon NÄYTTÄMÖLLE Joensuuhun

NÄYTTÄMÖ-teatteri on Sirkus Supiaisen hyvin varustettu black box -tyyppinen koti- ja vierailuteatterinäyttämö, joka avautuu syyskuussa Joensuussa osoitteessa Pilkontie 7. Näyttämöllä on myös toimiva valo- ja äänikalusto sekä lukuisia kiinnityspisteitä sirkusesitysten käyttöön.

Näyttämön koko: 7-9 m leveys (katteiden tarpeesta riippuen) x 9 m (syvyys) x 6 m (vapaa korkeus, katto 7m). Tanssimatot: musta/harmaa, koko näyttämö. Verhot: molton Black 300 g/m2, palosuojaus B1, sivuilla, takaseinänä ja katteina. Kiinteitä katsomopaikkoja: 60–90 (tarkentuu katsomon valmistuttua).

Hae NÄYTTTÄMÖn ohjelmistoon

NÄYTTÄMÖ hakee ehdotuksia sirkus, tanssi- ja esittävän taiteen aloilta ohjelmistoonsa syksylle 2018 ja kevään 2019 ohjelmistoon! Vapaamuotoinen ehdotus voi olla vierailuesitys tai yhteistuotantona tuotettava kantaesitys. Ehdotuksia otetaan vastaan sirkus, tanssi- ja esittävän taiteen ammattilaisilta, ja hakijana voi olla yksittäinen taiteilija tai työryhmä. Haun kautta valitun ehdotuksen tuotantomallista neuvotellaan Sirkus Supiaisen ja tekijän välillä. Tekijältä edellytetään omarahoitusosuutta.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen , hakuaikaa kevään 2019 osalta on jatkettu 30.9.2018 saakka!

Valintoja tehdessä painotetaan ammattimaisuutta, taiteellista tasoa, taiteilijoiden sukupuolijakaumaa sekä projektin soveltuvuutta NÄYTTÄMÖlle.

Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää:
– hakijan yhteystiedot
– työsuunnitelma
– aikataulu
– kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma
– tiivis kuvaus työryhmästä (ei CV:tä)
– työnäyte/-näytteet

NÄYTTÄMÖ-Teatterin tuotannoille tarjotaan:
– Harjoitus- ja esitystila (esitysten määrä ja harjoitusten kesto tilassa sovitaan esityskohtaisesti)
– Tekniikka ja tekninen tuki
– Markkinointia ja viestintää (NÄYTTÄMÖ-Teatterin omien kanavien kautta mm. osana virallista kausiohjelmaa.)
– Lipunmyyntipalvelu (NÄYTTÄMÖ -teatterin lipunmyynti ja Tiketti)
– Lämpiön palvelut esityksiin (lipunmyyjä/kahvilatyöntekijä).
– NÄYTTTÄMÖ -teatterin henkilökunnan tuki tuotannon taiteellisessa ja käytännön toteuttamisessa.
– Lipputulo-osuus.

Kauden teemaa ei määritetä etukäteen, vaan se syntyy dialogissa taiteilijoiden tarjoamien ehdotusten kanssa. Jos sinulla on jo NÄYTTÄMÖ -teatteriin sopiva valmis esitys, olemme kiinnostuneet ottamaan vastaan vierailuesityksiä. Ole yhteydessä!

Lisätiedot ja kyselyt sähköisesti: