Kallo Collectiven Only Bones-teoksen kesäkiertue Romaniassa, Virossa, Briteissä ja Belgiassa

  • Kallo Collective/ Thom Monckton: Only Bones v1.0. Kuva Aurélia Tassafi

Thom Moncktonin esittämä Only Bones v1.0 kiertää kesän aikana Euroopassa useammalla eri festivaalilla. Kesäkiertue starttaa Babel festivaalilta Romanian Targovistessa 6.6. Sieltä esitys jatkaa Viroon ensimmäistä kertaa järjestettävälle HOOG festivaalille Haapsaluun 9.–10.6. Pienen tauon jälkeen siirrytään kanaalin yli Brittein saarille ja Birminghamin kansainväliselle tanssifestivaalille, missä Only Bones nähdään 15.–16.6. Heinäkuussa Belgian Gentissä järjestettävällä MiraMiro-festivalilla 14.–15.7. esitys nähdään kaksi kertaa kumpaisenakin päivänä.

Elokuussa tulevat myös joulukuisen NouNous festivaalin liput myyntiin Tikettiiin. Toista kertaa järjestettävän festivaalin ohjelmarunko on valmis ja siitä lisäinfoa saatavissa sosiaalisen median kanaviltamme ja nettisivuiltamme lähempänä elokuuta. NouNous Festival järjestetään tänä vuonna 4.–9.12.2018 Cirkossa Helsingissä.

kallocollective.com
facebook.com/kallocollective