Sirkusfestivaali Pusu 29.6.–1.7.2018

  • Wise Fools: Trashpeze Kuva: GoGuMa

Pusulan oma nykysirkusfestivaali tulee jälleen!

Sirkusfestivaali Pusu järjestetään tänä kesänä toisen kerran Lohjan Pusulassa juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 29.6.–1.7.2018.

Tämän vuoden ohjelmisto on tiiviimpi kuin viime vuonna, mutta vähintäänkin yhtä päräyttävä! Suomen ensi-iltansa festivaalilla saa Sanja Kososen sooloteos Lähde, jossa korkealla vaijerilla tasapainoilu yhdistyy lumoavaan livemusiikkiin. Muita esiintyjiä ovat mm. triotrapetsiryhmä Wise Foolsin Trashpeze, sekä moninkertainen Guinness-ennätyksen tekijä, argentiinalainen jalkapallojonglööri Victor Rubilar.

Sirkusfestivaali Pusu on helposti lähestyttävä tapahtuma, joka tuo ammattitason nykysirkusta Pusulan asukkaiden ja mökkiläisten iloksi. Festivaalin keskus ja sydän on lähes 100-vuotias edelleen toiminnassa oleva Töllin Mylly, joka tarjoaa viihtyisän kohtaamispaikan festivaalikävijöille ja artisteille. Festivaalin tuottaa Taideyhdistys Nyt, jonka ovat perustaneet sirkusartistit Elice Abonce Muhonen ja Mirja Jauhiainen sekä tuottaja Selene Abonce Muhonen. Yhdistys haluaa parantaa sirkustaiteen saavutettavuutta mm. järjestämällä  Sirkusfestivaali Pusua.

Koko ohjelma julkaistaan toukokuun aikana tapahtuman Facebook-sivulla.

(Lähde: Sirkusfestivaali Pusun tiedote 2.5.2018)