Blind Gut Companyn keväässä huhu kulkee ruohikossa ja muurahaiset kiipeävät veneeseen

  • Pikku Papun Musiikkisirkus. Kuvitus: Liisa Kallio
  • Työryhmä esityksen keskiössä olevan lavaste-elementin kera

Pikku Papun Musiikkisirkus on Blind Gut Companyn ja Pikku Papun Orkesterin uusi lastenesitys, joka saa ensi-iltansa 20.5. Cirko-festivaalilla.

Blind Gut Companyn kevään on täyttänyt uuden teoksen suunnittelu ja harjoittelu. Pääsimme toteuttamaan jo pitkään mielissämme ollutta lapsille suunnattua esitystä, kun Cirkon toiminnanjohtaja Riku Leivonen yhytti meidät yhteen lastenorkesteri Pikku Papun Orkesterin kanssa. Prosessi on ollut äärimmäisen opettavainen ja hauska muusikoiden opetellessa sirkustaitoja ja toisinpäin!

Pikku Papun Musiikkisirkuksessa maailmaa tarkastellaan pienten olentojen näkökulmasta. Esitystä kuljettaa voikukan hahtuva, jonka lentoa seuraten esiintyjät seikkailevat erilaisissa mielikuvitusmaailmoissa ja käyvät läpi laajan kirjon tunnetiloja. Supersuositun Pikku Papu -hahmon on luonut kirjailija-kuvittaja Liisa Kallio, jonka runojen pohjalta Pikku Papun Orkesterin laulut ovat syntyneet.

Esityksen ensi-ilta on sunnuntaina 20.5. klo 14.30 Cirko-festivaalilla ja se on osa festivaalin ilmaisohjelmaa. Pikku Papun Musiikkisirkus julkaistiin perjantaina 27.4. ja sen liput tulivat jakoon maanantaina 30.4. Viikonlopun aikana esitys oli toden totta tavoittanut useat, sillä liput jaettiin loppuun yhdeksässä sekunnissa! Teoksesta on onneksi tulossa lisäesityksiä syksyllä – niistä lisää myöhemmin.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa: @blindgutcompany

(Lähde: Blind Gut Companyn tiedote 2.5.2018)