Klovnerian peruskurssi 15.-17.6. ja jatkokurssi 10.-12.8. Helsingissä

Sairaalaklovnit ry järjestää kaksi klovneriakurssia Helsingissä. Kurssit eivät liity sairaalaklovnityöhön, vaan niiden aikana käydään läpi klovnerian perusasioita.

Peruskurssi 15.–17.6. Eskus, Suvilahti, kurssin hinta 160€. Ilmoittaudu 28.5. mennessä.
Jatkokurssi 10.–12.8. paikka varmistuu myöhemmin, kurssin hinta 160€. Ilmoittaudu 2.7. mennessä. Molemmat kurssit yhteishintaan 275€

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: http://bit.ly/2KfNWa2

Peruskurssi on tarkoitettu kaikille klovneriasta kiinnostuneille – aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kurssi soveltuu sekä esiintymisestä kiinnostuneille että henkilöille jotka haluavat perehtyä klovnerian vuorovaikutuksellisuuteen.

Kurssien opettajana toimii sairaalaklovni ja kouluttaja Dan Söderholm. Hän on opiskellut alaa mm. Pariisissa L’École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq’ssa. Teatteriklovnina hän on toiminut 1990-luvun alusta lähtien tehden sekä yhden miehen esityksiä että ohjaten isompia klovniesityksiä. Tällä hetkellä hän tekee klovneriaa myös vanhushuollon puolella.

Jatkokurssilla syvennytään peruskurssin teemoihin ja luodaan pohjaa oman klovnihahmon löytämiselle ja sitä kautta omien pienimuotoisten klovninumeroiden valmistamiselle. Jatkokurssille osallistumisen edellytyksenä on Dan Söderholmin ohjauksessa nyt tai aikaisemmin suoritettu klovnerian peruskurssi.

(Lähde: Sairaalaklovnien tiedote 25.4.2018)