Tiedotuskeskuksen esite päivitetään

Sirkuksen tiedotuskeskuksen englanninkielinen printtiesite päivitetään kevään aikana. Esitteen painos on loppunut ja osa tiedoista vanhentunut, joten on hyvä ajankohta ottaa uusi painos. Se on käytössä noin vuoden ajan tiedotuskeskuksen kansainvälisessä viestinnässä.

Haitarimuotoisen esitteen kuvapuolella esitellään kansainvälisesti kiinnostavia ajankohtaisia toimijoita ja teoksia. Esitteeseen mahtuu rajallinen määrä kuvia. Kuvat valitaan esitysten laadun ja kansainvälisen kysynnän perusteella sekä ajatellen kuvien muodostamaa visuaalista kokonaisuutta.

Kansainvälisessä kiertueohjelmistossa olevia teoksia esitellään myös tiedotuskeskuksen verkkosivuston Shows & Artists -osiossa. Verkkosivustolla olevaan suomalaisen sirkuksen Sirkka-tietokantaan ovat tervetulleita kaikki ammattilaisten tekemät sirkusteokset. Tiedotuskeskus viestii suomalaisesta sirkuksesta myös sosiaalisen median kanavissaan.

>> Lisätietoa tiedotuskeskuksen viestinnän palveluista sirkusalan toimijoille.

Tiedustelut: tiedottaja Johanna Mäkelä,