Kotimaisten sirkusteosten pitchaus ja Speed dating 15.-16.5.

Hae mukaan pitchaamaan kansainvälisille markkinoille suunnattua teosta ja ilmoittaudu Speed dating -tapaamiseen 15.–16.5.2017

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää Cirko-festivaalin yhteydessä kansainvälisille ostajille ja vieraille suunnatun suomalaisten sirkusteosten pitchaustilaisuuden tiistaina 15.5. ja Speed dating -tapaamisen keskiviikkona 16.5. Molemmat tilaisuudet järjestetään Sirkuksen tiedotuskeskuksen toimistossa Kruununhaassa (os. Mariankatu 15 b B, 00170 Helsinki).

Hae mukaan pitchaamaan kansainvälisille markkinoille suunnattua teosta vapaamuotoisella hakemuksella, jossa perustelet lyhyesti miksi teos on suunnattu kv-markkinoille.  Voit tulla sekä pitchaamaan 15.5. että osallistua Speed dating -tilaisuuteen 16.5., tai osallistua vain toiseen päivistä.

Osallistujamäärä on rajallinen. Voimme ottaa ohjelmaan n. 10 pitchausta ja 10 Speed dating osallistujaa/ryhmää.

Pitchauksen kesto on max. 5–7 min ja käytettävissäsi on projektori ja tietokone teoksen esittelyyn. Tilaisuuksiin osallistuminen edellyttää teoksen englanninkielisen esittelymateriaalin lähettämistä n. kaksi viikkoa etukäteen.

Ohjeistamme osallistujia tarkemmin maaliskuussa. Jos sinulla ei ole aiempaa pitchaus- tai Speed dating -kokemusta järjestämme tarvittaessa työpajan tai mentoroinnin aiheeseen.

Kaikkien tilaisuuteen tulevien kannattaa tutustua Ammattilaisille > Aineistot –sivulta löytyvään ohjeeseen: http://sirkusinfo.fi/hallinta/wp-content/uploads/2016/08/pitchaus.pdf

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 6.3.2018 mennessä Lotta Nevalaiselle: