NuoraMentors-hankkeen valinnat on tehty

Tuotantotukea viidelle ryhmälle

NuoraMentors-hanke on nyt edennyt valintoihin. Tuotantotukihakemuksia tuli yhteensä 14 kappaletta joten valinta oli jälleen vaikea. Valinnoissa painotimme pitkäjänteisyyttä sekä vahvaa kehittämisotetta. Otimme mukaan kaksi vanhaa ryhmää (edellisestä Nuora-hankkeesta) ja kolme uutta. Valitsimme tuotantotuen saajiksi seuraavat ryhmät: Ilmatila, Nuua, Blind Gut Company, Sisus sekä Recover Laboratory.

Mentorointia kahdeksalle henkilölle

Mentorointiohjelmaan valitsimme 8 henkilöä. Hakemuksia tuli 16 kappaletta eli pystyimme valitsemaan mukaan puolet hakijoista. Mentoroitaviksi valikoitui seuraavat henkilöt: Jenni Lehtinen, Valpuri Kaarninen, Salla Kurronen, Mira Sirkka, Reija Tapaninen, Jonna Leppänen, Henna Kaikula sekä Jenny Mansikkasalo. Hakemuksissa painottui tuotannollisen mentoroinnin tarve.

Koordinaattoriksi Isabel Gonzaléz

Anni Hiekkalan jäädessä äitiysvapaalle alkuvuodesta hankkeen uudeksi koordinaattoriksi on valittu Isabel Gonzaléz, joka on työskennellyt aiemmin mm. Arts Management Helsingissä sekä Liikkellä Marraskuussa –festivaalilla. Isabel koordinoi Sirkuksen tiedotuskeskuksessa ensi vuonna NuoraMentors- ja NuoraNORD -hankkeita, jotka tapahtuvat pääosin vuonna 2018.

Ensimmäinen työpaja tammikuussa

Laitahan kalenteriisi myös ensimmäinen kaikille avoin NuoraMentors-työpaja, joka järjestetään 9.–10.1.2018  klo 10–16 molempina päivinä. Työpajan aihe on ”Tuotannollisen ja taiteellisen työskentelyn yhteispeli esittävässä taiteessa”. Kaksipäiväisen työpajakokonaisuuden vetää Pirjo Yli-Maunula. Lisätietoa Anni Hiekkalalta ().

Lisää tietoa hankkeista:
NuoraMentors
NuoraNORD