Uusi nykysirkusfestivaali debytoi heinäkuussa Lohjan Pusulassa Töllin Myllyllä

  • Metsä - The Forrest Project. Photo: Ben Hopper
  • Sirkus Aikamoinen: DuoJag
  • Sisus: Mosh Split. Kuva: Auvo Takkinen

Sirkusfestivaali Pusu järjestetään ensimmäisen kerran Lohjan Pusulassa 16.–22.7.2017.

Ohjelmistossa nähdään Sisus Sirkuksen Mosh Split, Sirkus Aikamoisen Duo Jag, sekä Sade Kamppilan ja Viivi Roihan Metsä – The Forest Project. Lisäksi festivaalilla on mahdollisuus tutustua nykysirkukseen nukketeatterin kautta kokeilevassa nukketeatteripajassa.

Sirkusfestivaali Pusu on helposti lähestyttävä tapahtuma, joka tuo nykysirkusta Pusulaan pienen paikkakunnan asukkaiden ja mökkiläisten iloksi. Festivaalin keskus ja sydän on lähes 100-vuotias edelleen toiminnassa oleva Töllin Mylly, joka sijaitsee historiallisessa koskimiljöössä muutaman kilometrin päässä Pusulan keskustasta. Töllin Myllyn osoite:  Marttilantie 230, 03850 Pusula.

Festivaalin aikataulu:
16.7. klo 16 Sisus Sirkus: Mosh Split, Töllin Myllyn halli
17. –18.7. klo 10-14 Kokeileva nukketeatteripaja, Töllin Myllyn galleria
21.7. klo 17.30 Sirkus Aikamoinen: Duo Jag, Pusulan tori
22.7. klo 16 Sade Kamppila ja Viivi Roiha: Metsä – The Forest Project

Ohjelma täydentyy lähempänä tapahtumaa. Lippuja esityksiin voi ostaa Töllin Myllyn myymälästä myymälän aukioloaikoina keskiviikkoisin klo 17–19 ja lauantaisin klo 9-14, festivaalin aikana Töllin Myllyn Galleriasta tai esityspaikoista tuntia ennen esitystä.

Lisätietoja lipputietoineen tapahtuman Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/sirkusfestivaalipusu/