Rohki Hyä Sirkus Kolarissa etsii sirkusopettajaa kaudeksi 2017-2018

Rohki Hyä Sirkus etsii koulutettua tai muuten vahvan sirkustaustan omaavaa opettajaa kaudeksi 2017-2018. Rohki Hyä Sirkuksen sirkuskurssit toimivat Kolarin kunnan kansalaisopiston alaisuudessa Kolarin kylällä ja Äkäslompolossa. Opettajalle maksetaan KV-tes:n mukaan n. 25€ 45 min. Melkein jokaisella kurssilla on 2 opettajaa.

Sirkustunteja on viitenä iltana viikossa, mutta enemmänkin tunteja voi tehdä, jos vain intoa tai aikaa riittää. Joka kevät kursseilla tehdään kaikkien ryhmien kanssa isompi esitys, jota on rahallisesti tukenut Kolarin kunnan kirjasto- ja kulttuuritoimi. Sirkusvälineitä Kolarista ja Äkäslompolosta löytyy kattavasti jongleerauksesta ilma-akroon. Opiston kurssien tukena toimii Rohki Hyä ry. joka mahdollistaa keikkailun, retket tai muun opiston kurssien ulkopuolisen sirkustoiminnan. Sirkuskurssit ovat toimineet Kolarissa vuodesta 2011, joten isoimmat ja kuusi vuotta harrastaneet ovat sirkusteknisesti edistyneitä.

Kolarin on n. 4000 ihmisen pieni kunta, joka sijaitsee aivan Ruotsin rajalla länsi Lapissa. Kolarin kunnassa on hyvät liikunta-, retkeily- sekä urheilumahdollisuudet. Erityisesti meidän valttina on ns. takuuvarma talvi, joka tulee marraskuussa ja loppuu vasta toukokuussa ja mahtavat mahdollisuudet harrastaa Yllästunturin maisemissa. Vuokra-asuntojakin kunnasta löytyy. Lisäksi treenitilojakin ammattilaisille päiviksi varmasti löytyy!

Jos innostuit niin ota yhteyttä:

Hanna Pikkarainen
Rohki Hyä Sirkus ry.
0407549035