Kesän korvalla on Talvisirkuksen suunnittelu jo täydessä vaudissa

Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Play saa ensi-iltansa Kaapelitehtaan Pannuhallissa 9.11.2017. Talvisirkus Playssä säännöt on tehty rikottaviksi, kun kansainvälinen taiteilijaryhmä pääsee valloilleen. Mitä teemme kun pelaamme? Koemmeko vapautta, haastammeko rajoja? Talvisirkuksessa pelataan vapaudella ja säännöillä. Nykysirkusesitys lähestyy vakavaa aihetta leikkisin mielin. Esityksen suunnittelussa on kuunneltu myös lapsia – mitä vapaus on ja mitä sillä tehdään?

Taattuun Talvisirkus-tapaan luvassa on ihmeitä ja ilma-akrobatiaa! Talvisirkus Playn ohjaa Davide Giovanzana, joka vastasi loppuunmyydyille katsomoille esitetyn Talvisirkus Kosmoksen ohjauksesta vuonna 2013. Esitys yhdistää videotaidetta, sirkusta ja tanssia. Livemusiikista vastaa äänivelho Teho Majamäki. Sirkusesiintyjät tulevat muun muassa Suomesta, Sveitsistä ja Australiasta.

Talvisirkus Play Kaapelitehtaan Pannuhallissa 9.11.2017-14.1.2018.

Ohjaus: Davide Giovanzana
Musiikin sävellys ja esitys: Teho Majamäki
Lavastus: Aino Koski
Videosuunnittelu: Joona Pettersson
Pukusuunnittelu: Riitta Röpelinen
Valosuunnittelu: Antti Helminen
Äänisuunnittelu ja miksaus: Antti Nykyri
Ohjaajan assistentti: Raúl Vargas
Talvirkus- ja eläinhahmot aikaisemmilta vuosilta: Kirsi Manninen
Esiintyjät: Inga Björn, Onna Degerman, Toivo Kautto, Elina Raasakka, Simon Reynolds (AU), Thomas Rose (UK), Rosa Tyyskä, Jordan Webb (USA), Simeoni Juoperi, Florian Grobéty (CH)

Liput tulevat myyntiin kesäkuun aikana. Lue lisää www.talvisirkus.fi

(Lähde: Tanssiteatteri Hurjaruuthin tiedote 30.5.2017)