Taidekoulu Estradin tilat residenssikäytössä kesällä 2017

  • Taidekoulu Estradin sirkussali
  • Taidekoulu Estradin keskisali

Taidekoulu Estradi tarjoaa Lappeenrannassa sijaitsevia tilojaan residenssikäyttöön kesällä 2017 vk 26–31  (26.6.–4.8.2017).

Taidekoulu Estradilta löytyy sirkusharjoitteluun kolme salia, jotka voidaan siirtoseinien avulla yhdistää yhdeksi isoksi saliksi. Saleista löytyy ilmakiinnityspisteitä sekä lattiakiinnityspisteet tiukalle nuoralle.

Sirkusvälineistöä Taidekoulu Estradilla on monipuolisesti ja sitä on mahdollista lainata residenssiaikana. Saleista löytyy harjoituskäyttöön mm. akrobatiamattoja, alastulopehmusteita, Eurotrampin trampoliini (verkon koko 4m x 2,1 m), 2 kpl tiukkoja nuoria, vipulauta sekä suuri määrä tasapainoilu- ja jongleerausvälineistöä.

Kysy lisää!  Rehtori Ulla Särkinen,  tai +358505567692

Taidekoulu Estradi