Sirkuksen tiedotuskeskus CINARS-messuilla Montrealissa 14.–19.11.

Sirkuksen tiedotuskeskus osallistuu CINARS – International Exchange for the Performing Arts messutapahtumaan, Montrealissa Kanadassa 14.–19.11.2016. Sirkuksen tiedotuskeskus esittelee suomalaista sirkusta yhteispohjoismaisella Nordic Square –messuosastolla, joka järjestetään yhteistyössä  Performing Arts Hub Norwayn, Swedish Arts Councilin sekä Danish Agency for Culture and Palaces kanssa. Sirkuksen tiedotuskeskuksen ohella Nordic Square -messuosastolle osallistuu sirkuskentän edustajana Monitaideyhdistys Piste ry:n ja Hiljaisuus-festivaalin tuottaja Joonas Martikainen.

Kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen edustaa tapahtumassa sekä Sirkuksen että Tanssin tiedotuskeskuksia ja osallistuu FACE, Fresh Arts Coalition Europe -verkoston Fresh Connection -ohjelmaan messutapahtuman ohella. Ohjelmassa on mm.  vierailuja ja tapaamisia mm. Quebec Goverment Officen ja CALQ, Conseil des arts et des lettres du Quebec, En Piste –organisaation sekä Place des Arts ja La Tohun venuiden kanssa.

CINARS: http://cinars.org/en/biennale-2016/program/home.html 

Lisätietoa: Lotta Nevalainen, , 050 303 8339