Ruotsalainen Svalbard Company  vierailee Oulussa

  • Svalbard Company: All Genius All Idiot Photo: Jakub Jelen

Marraskuun Flow-sirkuksen esiintyjävieras on Svalbard Company Ruotsista ja sen teos All Genius All Idiot. Parhaana sirkuksen ja fyysisen teatterin esityksenä Australian Fringe -festivaalilla palkittu esitys vierailee Oulua ennen Cirko-keskuksessa ja Oulun jälkeen matkaa Hong Kongiin, mistä syystä keikkakalenteriin mahtui vain yksi esitys: tiistaina 22.11. klo 19 kultturitalo Valveella.

Svalbard taivuttaa nykysirkuksen rajoja ja maustaa sitä teatterilla, fyysisellä komiikalla ja elävällä musiikilla. Lopputulos on ainutlaatuinen esitys, joka muistetaan surrealismistaan ja huikeista akrobatiataidoista. Lisäksi esiintyjät luovat lavalle koskettavan kauniin ja ajoittain omituisen musiikkimaailman. Lavalla kaikki laulavat kaikki lentävät kaikki huutavat kaikki riehuvat kaikki neroja kaikki idiootteja!

Flow-sirkusta toteutetaan Oulun kaupungin, Taiken ja Suomen kulttuurirahaston tuella. Svalbardin vierailuun saatiin lisäksi Suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston apuraha.

Lippuja esitykseen saatavilla ticketmaster.fi ja Valveen lipunmyynnistä 08-55847575.