Kenelle Sirkuksen Lumo -palkinto?

Tee ehdotuksesi ensi keväänä kahdeksatta kertaa jaettavan Sirkuksen Lumo -palkinnon saajaksi!

Kuka sirkustaiteilija, opettaja, sirkusalan toimija, sirkusryhmä tai alan muu organisaatio on mielestäsi tehnyt erinomaista työtä sirkustaiteen edistämiseksi Suomessa? Onko jokin tänä vuonna ensi-illassa ollut sirkusesitys mielestäsi lyönyt läpi merkittävänä sirkustekona?

Sirkuksen Lumo -palkinto myönnetään suomalaisen ammatillisen sirkustaiteen tuomisesta esiin näkyvästi ja merkityksellisesti. Palkittava voi olla henkilö (myös elämäntyöstään), ryhmä, esitys (ensi-ilta vuoden 2016 aikana), tapahtuma tai joku muu sirkusalan teko tai toiminta.

Palkintoraadissa ovat toimittajat Eeva Kauppinen, Elisabeth Nordgren, Annikki Alku, Merja Koskiniemi-Laitinen ja Silja Ylitalo. Raadin puheenjohtajana on Sirkuksen tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Lotta Vaulo.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen 28.11.2016 mennessä raadin sihteerille Johanna Mäkelälle:

Aikaisempien vuosien palkitut löydät täältä.