Tanssisaliin etsitään vuokralaista (Pitäjänmäki, Helsinki)

Oletko tanssija, flow artisti, sirkustelija tai treenailija? Harjoitteletko soolona, duona tai kenties ryhmänä? Kiinnostaisiko oma tila jossa harjoitella mutta tilavuokrat tulevat vastaan kk / budjetissa tai sopivia harjoitteluaikoja on mahdotonta löytää?

Etsimme luotettavaa, siistiä ja mukavaa yhteistyökumppania / kumppaneita jakamaan tanssisalia kohtuuhinnalla! Sali sijaitsee Pitäjänmäen aseman tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 61m² sali on juuri täysin remontoitu ja olisi valmis käyttöön marraskuun alusta. Peilit ja äänentoisto kuuluvat luonnollisesti asiaan.

Tarjoamme mahdollisuuden harjoitella 20-24 tuntia kuukaudessa. Kyseessä ei ole kausittainen sopimus vaan etsimme pidempiaikaista yhteistyökumppania / kumppaneita.

Toivoisimme yhteydenottoja mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit niin laitathan sähköpostia osoitteeseen

Meidän ryhmään voi tutustua lisää Belenos Group of Arts sivulla tai www.Belenosshow.fi.

Ystävällisin terveisin,
Belenos