Online Clown Academy tarjoaa komiikkakoulutusta netissä

Vuoden 2016 alusta on Online Clown Academyn Facebook-sivusto tarjonnut kaksi kertaa viikossa ilmaista ohjausta huvittavien elementtien yhdistämisessä estraditaiteeseen. Jokaisella englanninkielisellä oppitunnilla esitellään seitsemän koomista periaatetta, joita voi soveltaa sirkusnumeroihin oman mielikuvituksen sallimissa rajoissa.

Koulutus perustuu tuhannen naurettavan periaatteen listaan, joka on osittain julkaistu myös Naurun ABC –kirjassa. Puolitoista vuotta kestävän komiikkakurssin aikana paljastetaan maailman tunnustetuimpien fyysisen teatterin kouluttajien työpajoissa opittuja naurattamisen salaisuuksia. Tunneilmaisun laajentamisessa käytetään maailmanlaajuisesti ainutlaatuista SDG*tunnekarttaa.  Opetusmateriaalina käytetään myös tarkkaan valikoituja videoklippejä. Vuoden 2016 loppupuolella keskitytään miimiseen ilmaisuun.

Komiikkakurssilla on reilusti yli 50 säännöllistä seuraajaa kaikista maanosista. Ehkäpä sinäkin haluat tulla vielä hiukan hauskemmaksi esiintyjäksi?

Koulutuksen vetäjinä toimivat hahmoklovni Mona Ratalahti sekä katuklovneriaan ja komiikan teoriaan perehtynyt Pelle Gudsson.

https://fi-fi.facebook.com/clownacademy