Talvisirkuksen huipputiimi muistin mysteerin kimpussa

  • Talvisirkus Muisti Kuva: Joona Pettersson

Visuaalisesti upea ja sielultaan lämminhenkinen koko perheen Talvisirkus Helsingin Kaapelitehtaalla on joulunajan ehdoton ykköskohde. Tänä vuonna Tanssiteatteri Hurjaruuthin tekijätiimi on hypännyt muistin mysteerin kimppuun. Talvisirkus Muisti on albumillinen lapsuusmuistoja, unohtumattomia tapauksia, muistisääntöjä ja muistinmenetyksiä. Se on piin desimaali, mummon vihkisormus ja vauvan ensimmäinen maitohammas. Se on nykysirkusta, tanssia, videotaidetta ja elävää musiikkia. Ja yksi Guinnessin ennätys.

Esityksen ohjaa muun muassa Talvisirkus Unen ja lukuisia muita rakastettuja Talvisirkuksia ohjannut Arja Pettersson. Sirkustaiteilijat tulevat Suomesta, Espanjasta, Ranskasta, Islannista ja Argentiinasta. Livemusiikista vastaa sirkusorkesteri Peloton.

Muistat Tuhkimon, Lumikin, Ruususen varmaan ja Punahilkan ja sudenkin harmaan… Mutta muistatko mihin taskuun panit avaimet? Esitys vilisee viittauksia tunnistettaviin yhteismuistoihin – ja se on huikeaa tulevaisuuden sirkusta, jota ei tarvitse pelätä heti unohtavansa.

TALVISIRKUS MUISTI
Kaapelitehtaan Pannuhallissa 3.11.2016 – 8.1.2017
Ohjaus: Arja Pettersson
Musiikin sävellys ja esitys: Pentti Luomakangas, Otto Eskelinen, Eero Tikkanen, Niko Votkin
Lavastus: Reija Hirvikoski
Videosuunnittelu: Joona Pettersson
Pukusuunnittelu: Kaisa Rissanen / TAUKODESIGN
Valosuunnittelu: Riku Virtanen
Esiintyjät: Matilda Anttila, Guillermo Aranzana, Brita Benonysdottir, Raphaël Gacon, Roi Gonzales Gonzales, Yldor Llach, Arce López Gutiérrez, Veera Kaijanen, Stina Kopra, Sophie Mandoux, Lotta Paavilainen, Justus Pienmunne, Viktor Rubilar

Esityksen kesto n. 2 h.
Arkiaamunäytöksen kesto n. 1 h.

Lisää tietoa esitysajoista ja lipuista: http://www.hurjaruuth.fi/talvisirkus/

#talvisirkus
#hurjaruuth

Lisätiedot: Pisko Aunola, puh. 044 788 7012, pisko.aunola(at)hurjaruuth.fi
Lehdistökuvat: http://www.hurjaruuth.fi/lehdistokuvat-talvisirkus-muisti/

Lähde: Tanssiteatteri Hurjaruuthin tiedote 1.9.2016