SZENEfrei. Kutsu esitystaiteiden info- ja verkottumistapahtumaan

Suomen Saksan-instituutti, Sirkuksen tiedotuskeskus,Tanssin Tiedotuskeskus ja Esitystaiteen keskus järjestävät info- ja verkottumistilaisuuden esitystaiteiden SZENEfrei 2017-2019 hankkeesta saksankieliseen Eurooppaan perjantaina 30.9. klo 10.00-12.30 Sirkuksen tiedotuskeskuksen kirjastossa, Suvilahdessa (Cirko 4. krs).

Infotilaisuus on tarkoitettu kaikille taiteilijoille, tuottajille ja organisaatioiden edustajille, joita kiinnostaa verkottuminen ja uudet työmahdollisuudet saksankielisessä Euroopassa.

Tavoitteena on avata esittävän taiteen markkinoita, yhteistyötä ja yhteistuotantoja sekä lisätä taiteilijoiden kohtaamisia, tunnettuutta ja työmahdollisuuksia Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Hampurin Kampnagelin dramaturgi Anna Teuwen on infotapahtumassa mukana kertomassa alan markkinoista Saksassa.

Ilmoittautumiset ke 28.9. mennessä Johanna Mäkelälle:

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää ja kertomaan kentän tarpeista ja toiveista!