• Kuva: Janne Tillö
  • Kuva: Minja Kaukoniemi
  • Kuva: Minja Kaukoniemi

Utopia

Circus I love you & Sirkus Aikamoinen

Moderni sirkus - Iloinen, tapahtumarikas, akrobatiantäytteinen orkesterin säestämä rakkaudentunnustus sirkustaiteelle

Circus I love you on Suomessa, Ranskassa ja Ruotsissa kasvaneiden nuorten sirkusammattilaisten vuonna 2018 perustama moderni sirkus. Sirkusryhmän esitykset ovat kiertäneet Eurooppaa neljän vuoden ajan vieraillen yli 40 kaupungissa Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Saksassa, Ruotsissa ja Liettuassa saavuttaen yli 55 000 hengen yleisön. Circus I love you on esiintynyt mm. Euroopan maineikkaimmilla Circa -nykysirkusfestivaaleilla Ranskassa ja koko kesän mittaisilla Zomer Van Antwerpen- festivalleilla Belgiassa.

Nyt Suomen kiertueelle saapuva Utopia -esitys on erityisesti Pohjoismaita varten suunnattu sirkusesitys. Suomessa sirkusteltan kanssa kiertäviä sirkusesityksiä on vain kourallinen, ja tästä syystä Circus I love you -ryhmän akrobaatit ovat valmistaneet erilaisia akrobatialajeja ja livemusiikkia yhdistävän esityksensä suloiseen 13-metriä halkaisijaltaan olevaan pinkki-keltaiseen sirkustelttaan.

Circus I love you syntyi kansainvälisen nuoren akrobaattiryhmän uskosta nomadiin sirkustaiteilijan kiertue-elämään. Circus I love you puhuu valitun yksinkertaisemman elämäntyylin puolesta, haluaa tuoda korkeatasoista sirkustaidetta kaikille, ja pyrkii esitystensä kautta levittämään yleisöönsä innostusta ja elämäniloa.


Utopia - sirkusteltta saapuu kaupunkiin!

Utopia on moderni sirkusesitys ilman eläimiä. Kuusi monilahjakasta akrobaatti-muusikkoa vaihtavat sirkuslajia ja instrumenttia lennosta, välillä jopa käyttäen musiikki-instrumenttejaan akrobaattisilla tavoilla! Utopia on soljuva akrobatian ja musiikin yhteissävellys, jossa päätä huimaavat voltit, korkealla roikkuvat ilma-akrobaatit, nokkelat rytmit, svengaava rengasakrobatia ja rullaluistelutemput täyttävät viisimetrisen esiintymislavan joka kolkan. Esitys levittää uskoa rauhaan ja rakkauteen akrobaattien saumattoman yhteistyön ja tekemisen ilon kautta.

Vinkkejä siitä, mitä sirkusteltassa yleisö pääsee kokemaan:
Pariakrobatiaa - pärssitasapainottelua - vipulautavoltteja - köysiakrobatiaa - hiuksista roikkumista - cyr-rengas-akrobatiaa - käsilläseisontaa - akrobaattista rullaluistelua -jongleerausta - livebändi: haitari - klarinetti - kontrabasso - kitara - saksofoni - trumpetti - tuuba - sello - ukulele


Orkesterin säestämä elämäniloa levittävä akrobaattinen sävellys kaiken ikäisille!

Verkkosivuille

www.circusiloveyou.com

Työryhmä ja esiintyjät

TYÖRYHMÄ:
Sade Kamppila, Oskar Rask, Julien Auger, Benoît Fauchier, Thibaud Rancoeur, Pelle Tillö, Julia Simon

Kantaesitys

24.5.2021 Gasklockorna, Gävle, Ruotsi