Tervetuloa Kukkofestivaaleille 12.-14.5.2023!

Perinteikäs Kukkofestivaali järjestetään jälleen 12.-14.5.2023 Salpauksen sirkuskeskuksessa Lahdessa.
 
Kukkofestivaali järjestettiin ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten ja suuren suosion myötä festivaaleista on syntynyt jokavuotinen perinne. Upea sirkuskeskus Lahden keskustan tuntumassa antaa Kukkofestivaalille mahtavat puitteet ja festivaalit ovat helposti kaikkien saavutettavissa.
 
Kukkofestivaalin tavoitteena on saattaa ihmisiä sirkuksen lumoavan maailman pariin, sekä tuoda yhteen sirkuksen eri sukupolvia. Kolmena sirkuksen täyteisenä päivänä lavalle pääsevät tulevien ammattilaisten lisäksi  sirkus harrastajat ja alalla toimivat sirkustaiteilijat. Kukkofestivaaleilla järjestetään myös Open Stage, jossa kaikilla eri alojen taitajilla on mahdollisuus päästä itse festivaalilavalle esiintymään. Voit hakea esiintyjäksi Open Stagelle, joka järjestetään lauantai-iltana 13.5. klo. 18.30. Linkki Open Stagen hakulomakkeeseen: https://forms.gle/2RjyCa5U5nDSjzga9
 
Festivaalien monipuolinen ohjelma ja lämmin yhteisöllinen tunnelma tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle jotakin. Tuo äitisi viettämään ikimuistoista äitienpäivää päätä huimaavan sirkustaiteen pariin.
 
Päivitämme informaatiota ja lisätietoja Kukkofestivaaliin liittyen  sosiaalisissa medioissamme.
 
Facebook- tapahtuma: https://fb.me/e/ag15QJ3ts
Instagram: @kukkofestival
 
Tapahtuma-aika ja -paikka: 12.-14.5.2023, Salpauksen sirkuskeskus, Svinhufvudinkatu 13