Teatterimuseo etsii sirkuskuvia uuteen näyttelyynsä

Teatterimuseon pysyvään näyttelyyn on suunnitteilla iso projisointi, johon kootaan valokuvia erityisesti viimeisten noin kymmenen vuoden ajalta, kaikilta esittävien taiteiden alueilta.Projisointia varten etsitään kuvia, joissa kiteytyy 2020-luvulle tunnusomaisia aiheita ja joiden pääosassa on esiintyjä. Kuvassa voi olla vauhtia ja liikettä, vaaran makua tai suuria tunteita. 

Kuvaehdotuksia pyydetään 30.4.2023 mennessä. 
Katso lisätietoa Teatterimuseon sivustolta. Voit lähettää kuvasi sivustolta löytyvän aineistolomakkeen avulla. 

Pysyvän näyttelyn ensimmäisen kuvakoosteen kuratoivat näyttelyn käsikirjoittaja Taija Rautio ja visualisti Minna Santakari

Näyttelyn kokoamisen yhteydessä Teatterimuseo kehittää työtapaa, jossa näyttelyitä käsikirjoitetaan soveltuvin osin yhdessä esittävien taiteiden ammattilaisten kanssa. Lue lisää näyttelytyöhön osallistumisesta Teatterimuseon sivuilta