Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii tuotantoassistentti-järjestäjää määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuusta 2023 alkaen

  • Talvisirkus Ilon (2022) esiintyjiä Tanssin talon Erkko-salin näyttämöllä. (Kuva: Uupi Tirronen)

Tanssiteatteri Hurjaruuth on 1981 perustettu lapsi- ja perheyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri Kaapelitehtaalla Helsingissä. Meille tärkeitä arvoja ovat taiteellinen ja toiminnallinen laatu, monimuotoisuus ja tasa-arvo sekä osallisuus ja osallistuminen.

Suurin vuosittainen produktiomme on koko perheelle suunnattu lämminhenkinen Talvisirkus, joka on ihastuttanut katsojia jo vuodesta 1994. Talvisirkus kerää vuosittain yli 35 000 hengen yleisön nauttimaan maailmanluokan sirkusosaamisesta ja elävästä musiikista. Vuodesta 2022 Talvisirkusta on esitetty Tanssin talon suurella näyttämöllä.

Etsimme tuotantoassistentti-järjestäjää seuraavan Talvisirkuksen harjoitus- ja esityskaudelle.

Työssäsi toimit Talvisirkuksen monitoimihenkilönä. Huolehdit mm. siitä, että kaikki ovat harjoituksissa ja esityksissä paikalla, kirjaat ylös mahdolliset sairastapaukset ja tiedotat poikkeavista tapahtumista tuotannolle ja muulle työryhmälle. Hyppäät autoon hakemaan tarvittavia välineitä ja huolehdit työryhmän taukotilojen varustuksesta. Avustat vierailevia, kansainvälisiä esiintyjiä Suomen virkakiemuroissa yhdessä tuottajan kanssa, ja jos sinulla pysyy vielä vasarakin kädessä, aina parempi! Esityskaudella huolehdit näyttämötilojen siisteydestä, vastaanotat lapsiesiintyjät sekä avustat näyttämöhenkilökuntaa.

Olet luonteeltasi toimeen tarttuva ja itsenäinen, etkä hätkähdä hetkittäistä kiirettä ja säpinää. Me tarjoamme ympärillesi ja avuksesi innostuneen ja ammattitaitoisen työryhmän sekä osallisuuden Suomen suurimpaan nykysirkusproduktioon!

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavasta työstä. Työn tekeminen edellyttää englannin kielen taitoa ja ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on etu.

Työ alkaa syyskuussa 2023 sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.1.2024 asti.

  • Syys-marraskuussa työ on pääasiallisesti päivätyötä ma-pe, työaikamuotona toimistotyö (35,5 h/vko).
  • Esityskaudella joulu-tammikuussa työaika on pääasiallisesti ke-su, työaikamuotona tekninen päivätyö (38,25 h/vko), työpäivä voi olla kaksiosainen.

Palkkaus: Teatterialan TES:n mukaan, vähintään 2 000 €/kk.

Lisätietoja antaa vastaava tuottaja Miia Pajarinen: tai 044 788 7011 ma-pe klo 9-10. Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse viimeistään ti 2.5.: