Sirkus Aikamoinen – Kiertuekalenteri 2023

  • I Love You Two by Circus I Love You (Kuva: Minja Kaukoniemi)
  • I Love You Two by Circus I Love You (Kuva: Minja Kaukoniemi)
  • I Love You Two by Circus I Love You (Kuva: Minja Kaukoniemi)

Sirkus Aikamoinen kiertää vuoden aikana neljän eri esityksen voimin Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja Sveitsissä. Valitse lähin kaupunkisi, katso tarkemmat esitysajat ja varaa lippusi osoitteesta www.circusiloveyou.com!

Toukokuu
Bollnäs (SE) – I love you two
Gävle (SE) – I love you two
Göteborg (SE) – I love you two

Heinäkuu
Naantali (FI) – Beauties
Hyvinkää (FI) – Beauties
Kerava (FI) – Beauties
Salo (FI) – Beauties

Elokuu
Tammisaari (FI) – Beauties
Maarianhamina (Ahvenanmaa) – Beauties
Växjö (SE) – Utopia
Tjörn (SE) – Utopia
Motala (SE) – Utopia

Syyskuu
Eskilstuna (SE) – Utopia
Simrishamn (SE) – Utopia
Karlsruhe (DE) – I love you two
Bourg-en-Bresse (FR) – I love you two

Lokakuu
Meyrin (SW) – I love you two
La Seyne-Sur-Mer (FR) – I love you two
Andrézieux Bouthéon* (FR) – I love you two
Ax les Thermes* (FR) – I love you two

Marraskuu
Crest (FR) – I love you two
Alès* (FR) – I love you two
Hérouville-Saint-Claire (FR) – I love you two

Joulukuu
Narbonne* (FR) – I love you two
Kuopio (FI) – DuoJag

*esitys varmistuu lähikuukausina

Suomessa kesän 2023 aikana nähtävässä Beauties -esityksessä röyhelöihin, kimallukseen ja leopardikuosiin pukeutuneet kaunokaiset täyttävät pienen sirkustelttamme lattiasta kattoon trapetsivolteilla, säihkyvällä jongleerauksella ja yksipyöräisellä hulluttelulla. Akrobaattien soittama livemusiikki säestää teosta alusta loppuun. Kiertue on Sirkus Aikamoisen järjestämä. Esitys nähdään myös osana Salo Circus Festivalin ohjelmistoa!

Ruotsia kiertävä Utopia -esitys pyrkii näyttämään niin paljon akrobatiaa ja musiikkia kuin pieneen sirkustelttaan mahtuu. Alusta asti Circus I love you:n mukana olleet akrobaatit esittävät teoksen joka on makea kuin maitosuklaa, söpö kuin pieni pupu ja vahva kuin metsämansikka! Kiertue toteutetaan yhteistyössä Riksteaternin kanssa.

I love you two on kolmen duoteoksen yhdistelmä, joiden teemana on rakkaus. Ei pelkästään romanttinen rakkaus, vaan tasapuolisesti rakkaus ystävien ja perheen välillä, sekä yleisön ja esiintyjän välillä. Esitys on yhtäaikaa dynaamisten sirkusnumeroiden ilotulitus, sekä koskettava ja herkkä kokemus. Circus I love you:n suuremman sirkusteltan kanssa kiertävää teosta säestää akrobaateista ja muusikoista koostuva sirkusorkesteri. Vuoden 2023 aikana esitys nähdään osana usean Eurooppalaisen teatterin ja festivaalin ohjelmistoa.

DuoJag on Sirkus Aikamoisen pieni katusirkusesitys, joka nähdään joulukuussa Kuopion Kaupunginteatterissa Kulttuurikeitto-tapahtumassa. Kulttuurikeitto on lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan esitys. DuoJag sukeltaa suomalaiseen sielunmaisemaan 50-luvun ikivihreiden säestämänä, tanssijalka vipattaen. Tervetuloa näkemään sirkuksen ihmeitä; Swing-tanssi, Suomen pienin cyr-rengas ja hyötyliikuntamuodoista tyylikkäin: rullaluistelu! Vain teille voimme paljastaa myöskin artistien huimien temppujen takana olevan suuren salaisuuden. Se on

Seuraa Sirkus Aikamoista internetin ihmemaassa:
www.sirkusaikamoinen.com
www.circusiloveyou.com

Some-päivityksiä leppoisaan tahtiin löytyy täältä:
www.instagram.com/circusiloveyou
www.facebook.com/circusiloveyou
www.facebook.com/groups/45102192379 -Sirkus Aikamoisen FB-ryhmä