Dynamo Circus Festivalin ohjelmistossa myös laaja seminaariohjelma 14.–17.6.2023

Dynamo on sirkuksen näyttämö ja residenssikeskus Odensessa Tanskassa. Joka toinen vuosi järjestettävä Dynamo Circus Festival tapahtuu neljännen kerran kesäkuun 14.–17.  2023 ja täyttää keskellä Odensea sijaitsevan Byens Ø -kaupunginosan esityksillä, musiikilla, keskusteluilla, elokuvilla, työpajoilla, yhdessäololla ja jakamisella. 

Festivaalin yhteydessä järjestetään tänä vuonna laaja seminaariohjelmisto, jossa keskustelujen ja työpajojen aiheina ovat mm. sirkusdramaturgia, kirjoittaminen, taiteilijan urapolut ja sirkus kaupallisessa kontekstissa. Ohjelmassa on myös uuden tanskalaisen sirkusverkoston (Danish Network for Circus / Dansk Samtidscirkus) lanseeraus! 

Seminaariin rekisteröidytään 15.5.2023 mennessä. 

> Dynamo Circus Festivalin seminaariohejlmisto

> Dynamo Circus Festivalin esitysohjelmisto