Agit-Cirkin keväiset terveiset residensseistä

Agit-Cirkin Sakari Männistö työskentelee Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen residenssissä toukokuun puolesta välistä alkaen. Noin kahden viikon residenssissä Sakari kirjoittaa jongleerauksesta, fyysisen harjoittelun yhteydessä. Kirjoitusprosessia voi tulla seuraamaan demoon residenssin lopussa, lisää tietoa Cirkon nettisivuilta.

Agit-Cirkin Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola työskentelevät huhtikuussa kahden viikon ajan Tapanilan Sirkussalissa uuden ulkoilmateoksen Sphere parissa. Teoksen taiteellisena neuvonantajana toimii Sampo Kurppa ja äänisuunnittelijana Janne Hast.

Sphere on viihdyttävä, nokkela ja taidokkaasti koottu ulkoilmateos, jonka vaikuttavuus ja mieleenpainuvuus syntyvät massiivisen kupolin toimiessa samalla sirkusvälineenä sekä lavasteena.

Sphere rakentuu mobiilin kupolin mallisen puisen kehikon ympärille ja esitys suunta on 360°.  Teos sopii kaiken ikäisille katsojille.