Yhteisresidenssi 1-on-1-esitysten tekijöille Turun Jokistudiossa syyskuussa. Hae 2.4. mennessä.

Jokistudio on Tehdas Teatterin pyörittämä tila Manillan kulttuurikeskuksessa, Turussa. Se on alusta kokeilulle ja kohtaamiselle taiteen tekijöiden ja kokijoiden välillä. Jokistudion toinen yhteisresidenssi on suunnattu 1-on-1-esitysten tekijöille 11.-23.9.2023.

Residenssin tarjoaa taiteilijoille rauhallisen työskentelytilan, jossa valmistaa, kehittää olemassa olevaa tai viimeistellä teos yhdelle katsojalle. Residenssijakso huipentuu teoksen ensi-iltaan/esityskauteen Oulussa järjestettävällä Kehä-festivaalilla.
—-

(Co)Residency for artists working with 1-on-1 performance at Jokistudio in Turku in September. 𝐀𝐩𝐩𝐥𝐲 𝐛𝐞𝐟𝐨𝐫𝐞 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟐𝐧𝐝!

Jokistudio is a new art space at Manilla culture centre, Turku. It is run by Tehdas Teatteri. The co-residency period 11.-23.9.2023 is for artists working with 1-on-1 performance. Residency offers a calm and safe space for you to develop your practice alongside others. After the working period in Jokistudio, the chosen artists in residency will premiere their work at Kehä festival in Oulu.

🟣 Lisätietoja ja hakuohjeet
🟠 Read more and apply 

www.tehdasteatteri.fi