Osallistu inkluusioaiheiseen etätapaamiseen, rasisminvastaiseen sirkusiltaan ja muihin Sirkus Magentan tapahtumiin!

  • Narrin sirkus ja teatteri (Kuva: Sara Hornig)
  • Sirkus Magenta: Ikäsirkus (Kuva: Tero Ahonen)
  • Sirkus Magenta: Taidot elämään

Family Talk – Inclusion in Circus / Circus with Disabilities 23.3.

Tervetuloa Caravan-verkoston etätapaamiseen kuulemaan inklusiivisesta sirkustoiminnasta! Sirkus Magentan tirehtööri Silja Kyytinen kertoo viiden muun Caravanin jäsenen kanssa toiminnasta vammaisryhmien kanssa. Caravan on kansainvälinen nuoriso- ja sosiaalisen sirkuksen verkosto.

Caravan is hosting their first Online FAMILY TALK. You are all invited to participate, the program is 1h30m and the topic is ‘Inclusion in Circus and Circus with Disabilities’. 6 Organisations will be presenting their projects in this field (Stiklings, Upsala, Sirkus Magenta, Ton sur Ton, Ecole de Cirque de Bruxelles and Cirqu’en Ciel), and sharing some of their knowledge and experience on the topic. There will be time after the presentations to ask questions.

Family talk to 23.3. klo 14-15.30, Teams. Ilmoittaudu ennakkoon, niin saat linkin: will(ät)caravancircusnetwork.eu

Vannetyöpaja 21.3.

Tule tanssimaan vanteen kanssa! Työpajassa harjoitellaan vanteen pyörittämistekniikkaa sekä liikutaan vanteen kanssa kannatellen sitä eri kehon osilla, leikkiä ja tanssia unohtamatta. Kouluttajana toimii vannetaituri Katja Kurus. Työpaja on osa Sirkus Magentan vapaaehtoistoimintaa. Vapaaehtoisena pääset edistämään sosiaalisen sirkuksen sanomaa ja kehittämään uusia ideoita muiden sirkuksesta kiinnostuneiden kanssa. 

Vannetyöpaja ti 21.3. klo 16-17.30, Oranssi (Kaasutehtaankatu 1/20, Suvilahti)

Rasisminvastainen sirkusilta 24.3.

Tervetuloa viettämään Rasisminvastaista sirkusiltaa! Sirkusilta on osa Rasisminvastaista viikkoa, jota vietetään 20.–26.3.2023. Illan aikana voi tutustua eri sirkuslajeihin ja tavata muita sirkuksesta kiinnostuneita. Olohuoneen lavalla on mahdollista tehdä oma esitys tai nauttia muiden esityksistä. Tarjoamme pientä naposteltavaa.

Rasisminvastainen sirkusilta pe 24.3.2023 klo 17.30-19.30, Vapaakaupungin Olohuone, kauppakeskus REDI (Hermannin rantatie 5)

Vannetyöpaja ja Rasisminvastainen sirkusilta ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Noudatamme tapahtumissa turvallisemman tilan periaatteita. Jos koet minkäänlaista häirintää tai epämukavia tilanteita, ilmoitathan siitä Magentan työntekijöille. Heidät tunnistaa Sirkus Magenta -paidoista.

Lisätiedot tapahtumista ja vapaaehtoistoiminnasta: leo.kaipiainen(ät)sirkusmagenta.fi
Klikkaa Facebook-tapahtumiin:
Vannetyöpaja

Rasisminvastainen sirkusilta

Sosiaalisen sirkuksen kuulumisia: Taidot elämään 

Sirkus Magenta jatkaa keväällä Lasten ja nuorten säätiön Taidot elämään -hankkeessa, jossa olemme olleet mukana jo vuodesta 2015. Hankkeessa tuetaan taiteen keinoin TUVA-luokilla opiskelevien nuorten elämäntaitoja ja työelämävalmiuksia. TUVA on ammatilliseen koulutukseen valmentavaa koulutusta, jossa nuoret etsivät suuntaa tulevaisuudelleen. Opiskelijoilla on monenlaista erityisen tuen tarvetta.

Maaliskuussa teemme kolmen päivän vierailun Järvenpään Keudaan. Luvassa on matalan kynnyksen toimintaa, jossa opiskelijat pääsevät tutustumaan eri sirkuslajeihin, kokeilemaan tulevaisuusajatteluharjoitteita ja vain pitämään hauskaa.”

Seuraa meitä:
Facebook.com
Instagram.com
Youtube.com

Mainiota maaliskuuta toivottaa Magentan väki