OPEN CALL: NORDIC CULTURE CLUB goes FESTIVAL!

Pe 2.6 – la 3.6.2023 Pohjoismainen kulttuuripiste järjestää suositun tapahtumasarjan Nordic Culture Clubin festivaaliversion merilinnoitus Suomenlinnassa, Helsingissä. Nyt voit hakea mukaan osaksi festivaalin ohjelmaa!

  • Nordic Culture Club on kohtaamispaikka pohjoismaisille ja kansainvälisille kulttuuritoimijoille ja -harrastajille. Ohjelmistossa on uniikkeja kokeellisia ja monitaiteisia elämyksiä, joissa yhdistyvät tanssi, musiikki, performanssi, vuorovaikutteiset elämykset, monologit, muotinäytökset, drag, visailut, installaatiot, videoteokset ja paljon muuta. 
  • Etsimme nyt erilaisia ​​kokeellisia, innovatiivisia ja mieluiten poikkitaiteellisia esityksiä sekä taideprojekteja, jotka jollain tavalla osallistuvat ja aktivoivat yleisöä. Esityksen pituuden on pysyttävä noin 30  – 90 min puitteissa. 
  • Ammattilaisraati valitsee saapuneiden ehdotusten perusteella taiteilijat ja esiintyjät, jotka kutsutaan Nordic Culture Club goes FESTIVAL! -tapahtumaan. Raadin päätös lähetetään kaikille hakijoille huhtikuussa 2023. 
  • Pohjoismainen kulttuuripiste maksaa tapahtumassa esiintyville taiteilijoille palkkion sopimuksen mukaan ja kattaa matkakustannukset Pohjoismaiden ja Baltian sisällä sekä tarvittavat yöpymiset Helsingissä. 

Hakeminen: Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi tai ryhmästäsi ja kerro meille sanoin (enintään n. 1000 merkkiä), kuvin tai videolla, millainen juuri teidän esiintymisenne olisi tai mitä haluaisitte näyttää Nordic Culture Club goes FESTIVAL! -tapahtumassa. Muista mainita myös esiintymisen palkkiotoive ja tekniikkatarpeet. Otamme vastaan hakemuksia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Lähetä hakemuksesi: viimeistään 2. huhtikuuta 2023! 

——

Yhteyshenkilö ja lisätietoja: Annika Bergvik-Forsander, tuottaja / kuraattori. sähköposti:        

Tietoa tapahtumapaikasta: Saatavilla oleva tekniikka