Agit-Cirkin kevään uutisia

Kadonnut-esitys Oulun Lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla ja Circus Open Stage jälleen Tapanilan Sirkussalissa!

Koko perheen teos Kadonnut nähdään Oulun Lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla Valvesalissa 28.3 ja 29.3. Kadonnut-esitykset on järjestetty yhteistyössä Oulun Teatterin, Flow Productionsin ja Kulttuuritalo Valveen kanssa. Teoksessa esiintyvät Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola. 

https://teatteri.ouka.fi/naytelma/kadonnut/ 

Tapanilan Sirkussalin Circus Open Stage tulee taas 1.4.2023 klo 16:00! Luvassa upeita sirkus- ja tanssitaiteen esiintyjiä, popcornia ja musiikkia.

Tapanilan Sirkussali on Tapanilan Urheilukeskuksen yhteydessä oleva taiteilijalähtöinen uusi sirkuksen monimuotoinen näyttämö- ja harjoitustila, jonka toimintaa pyörittävät Race Horse Company, Agit-Cirk ja Linnanmäen sirkuskoulu.

Julkaisemme lisätietoa esiintyjistä ennen tapahtumaa.

Tervetuloa unohtumattomaan Circus Open Stageen ja samalla tukemaan Tapanilan Sirkussalin toimintaa!

Tapanilan Sirkussali, Hiidenkiventie 21, Helsinki 
Liput 10€ kpl

Agit-Cirkin jäsen Vilhelmiina Sinervo valmistelee kevään aikana kasvitaiteellista Kärhi-teosta Tampereen Teatteri Telakalle. Työryhmä koostuu valosuunnittelija-visualisti Nadja Räikästä ja ohjaaja-dramaturgi Tommi Silvennoisesta. Esitys saa ensi-iltansa toukokuussa 2023.
 
Vilhelmiina Sinervo osallistuu myös Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskuksen järjestämään Digital Leap- seminaarin paneelikeskusteluun tiistaina 18.4. Helsingissä.