Sorin Sirkus hakee viestintävastaavaa

Sorin Sirkus hakee viestintävastaavaa monipuoliseen työtehtävään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on uusi, joten valittava työntekijä pääsee itse vaikuttamaan työn sisältöön. Uusi työntekijä tulee vastaamaan ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä erilaisista viestinnällisistä projektinhallinnan tehtävistä. Työtehtäviä myös räätälöidään hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. 

Toimenkuva on monipuolinen ja vaatii ymmärrystä, kokemusta ja ideoita sirkuksen tai muiden taiteenalojen viestinnästä, markkinoinnista, esitys- ja tapahtumatoiminnasta sekä tietysti kirjoittamisesta ja sisällöntuotannosta erilaisiin viestintäkanaviin. Toimenkuvan voi lukea tästä (siirryt toiselle sivustolle).

Vaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja alan työkokemus. Arvostamme monipuolisia verkostoja, kokemusta taide- ja kulttuurialalta sekä arvostusta lasten ja nuorten taidekasvatusta ja soveltavaa taidetyötä kohtaan.  

Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Hakijalta edellytetään myös itseohjautuvaa työotetta ja tottumusta itsenäiseen kirjoittajan työhön. Kokemus sisällöntuotannosta luetaan eduksi.

Työ on kokopäivätyötä, työaika on 37,5 tuntia viikossa ja työpaikka sijaitsee Tampereen Nekalassa. Viestinnän ammattilaisen keskimääräinen palkka Sorin Sirkus ry:ssä on 2 700 €/kk koulutuksesta, osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen.

Sorin Sirkuksella on luova ja värikäs työympäristö ja upea työyhteisö, joka on tehnyt Sorin Sirkuksesta sirkustoiminnan edelläkävijän Suomessa.

Sorin Sirkus on Tampereella vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus, joka antaa taiteen perusopetusta ja on profiloitunut korkeatasoiseksi sirkustaiteen keskukseksi ja nuorisokulttuurin kehittäjäksi sekä Suomessa että Euroopassa. Sirkusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Sorin Sirkuksen joulushow kerää vuosittain yli 10 000 katsojaa. Lisäksi sirkus tarjoaa laadukasta sosiaalisen sirkuksen toimintaa, sirkuskursseja, tyhy-päiviä, seminaareja ja tilausesityksiä ympäri vuoden. Sorin Sirkus työllistää noin 30 vakituista ja erilaiset projektit mukaan lukien noin 60 työntekijää vuodessa.

Pyydämme lähettämään hakemukset 5.3.2023 mennessä sähköisesti osoitteeseen: . Hakemuksen liitteeksi CV, suosittelijat sekä palkkatoive. 

Lisätietoja voi tiedustella puhelimitse (p. +358 44 736 3067) ke–pe 15.–17.2. klo 10–12 ja ti–to 21.–23.2. klo 10–12.