Sorin Sirkus hakee talouspäällikköä

Sorin Sirkus ry hakee talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä sen kehittämisestä strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Keskeistä talouspäällikön tehtävässä on, että vastaat Sorin Sirkuksen budjetista ja sen seurannasta, raportoinnista sekä tilityksistä. Toteutat taloushallinnon rutiineja ja vastaat laskutuksesta, kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä.

Toimit johtoryhmän jäsenenä ja työsi tavoitteena on tukea hallitusta ja johtoryhmää oikea-aikaisella taloustiedolla, kehittää hallintoa ja osallistua aktiivisesti koko Sorin Sirkuksen kehittämiseen omalla osaamisella ja näkemyksellä.

Toimenkuva on monipuolinen ja vaatii laaja-alaista talouden ymmärrystä, kokemusta ja paineensietokykyä. Olet pitkäjänteinen, pikkutarkka ja omaat itsenäisen otteen sekä ammattiylpeyden tärkeässä työssä.

Edellytämme ylempää tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja tuloksellista näyttöä hallinnon sekä talous- ja henkilöstöhallinnon osaamisesta ja työkokemuksesta sekä hyviä sähköisten työkalujen taitoja. Arvostamme kansainvälisten hankkeiden hallintaa, monipuolisia verkostoja ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta taide- ja kulttuurialalta. Lisäksi odotamme arvostusta lasten ja nuorten taidekasvatusta ja soveltavaa taidetyötä kohtaan.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut käynnistämme jo hakuprosessin aikana.

Työ on kokopäivätyötä, työaika on 37,5 tuntia viikossa ja työpaikka sijaitsee Tampereen Nekalassa. Talouspäällikön keskimääräinen palkka Sorin Sirkus ry:ssä on 3900 €/kk koulutuksesta, osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen. Työnkuvauksen voit lukea tästä (siirryt toiselle sivustolle).

Sorin Sirkuksella on luova ja värikäs työympäristö ja upea työyhteisö, joka on tehnyt Sorin Sirkuksesta sirkusalan edelläkävijän Suomessa. Sorin Sirkus on Tampereella vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus, joka antaa taiteen perusopetusta ja on profiloitunut korkeatasoiseksi sirkustaiteen keskukseksi ja nuorisokulttuurin kehittäjäksi sekä Suomessa että Euroopassa. Sirkusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Sorin Sirkuksen joulushow kerää vuosittain yli 10 000 katsojaa. Lisäksi sirkus tarjoaa laadukasta sosiaalisen sirkuksen toimintaa, sirkuskursseja, tyhy-päiviä, seminaareja ja tilausesityksiä ympäri vuoden. Sorin Sirkus työllistää noin 30 vakituista ja erilaiset projektit mukaan lukien noin 70 työntekijää vuodessa.

Pyydämme lähettämään hakemukset 15.3.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen:
.

Lisätiedot ja mahdollisten soittoaikojen pyynnöt sähköpostilla. Hakemuksen liitteeksi CV, suosittelijat sekä palkkatoive. 

https://www.sorinsirkus.fi/sorin-sirkus-hakee-talouspaallikkoa/