SNSL: Rekrytreffit sirkusopettajille ja sirkuskouluille 15.2.2023

Suomen Nuorisosirkusliitto järjestää keskiviikkona 15.2. klo 13–14:30 rekrytreffit verkkotilaisuutena.

Rekrytreffeillä sirkuskoulujen ja nuorisosirkusten on mahdollista esitellä avoimia työpaikkojaan tai toimintaansa ja osallistujilla mahdollisuus kysellä niistä lisää tai sirkusopettajan työstä yleisesti. 

 
Tilaisuus on suunnattu sirkusopiskelijoille ja ammatillisista sirkuskouluista valmistuneille, sirkusohjaajille ja -opettajille,  sirkusopettajan työstä kiinnostuneille, sirkuskoulujen edustajille sekä kaikille muille aiheesta kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä, että olisi etsimässä tai tarjoamassa sirkusopettajan työpaikkaa, vaan kuulolle voi tulla myös verkostoitumaan ja kuulemaan sirkuskoulujen toiminnasta.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki tapaamiseen liittymiseksi. Ilmoittaudu mukaan 14.2. mennessä täällä: https://forms.gle/UmgyF74YAv6G37Xb6

 
Tilaisuuden chattiin voi halutessaan jakaa linkkejä esimerkiksi avoimista työpaikkailmoituksista ja hyvin lyhyen esittelyn itsestään tai edustamastaan tahosta, voit siis halutessasi valmistella lyhyen tekstin etukäteen. Chatin linkit lähetetään osallistujille jälkikäteen. 
 
 
Tervetuloa mukaan!
 
Suomen Nuorisosirkusliitto
p. +358 50 414 2041
www.snsl.fi