Race Horse Company: esityksiä, open stage, kuolemanpyörätyöpaja!

  • Race Horse Company: Tattarmossen Experience (Kuva: Antti Suniala)
  • Race Horse Company: Tattarmossen Experience (Kuva: Antti Suniala)
  • Race Horse Company: Tattarmossen Experience (Kuva: Antti Suniala)
  • Race Horse Company: Chevalier. (Kuva: Hannu Huhtamo)
  • Race Horse Companyn kuolemanpyörä (Kuva: Timo Heikkinen)

Race Horse Companyn Chevalier jatkaa juoksuaan

Hurmaavan koko perheen nykysirkusesityksen Chevalierin näki viime vuonna lähes 9 000 katsojaa Suomessa ja ulkomailla. Seuraavan kerran Chevalier laukkaa Helsingissä Stoassa sunnuntaina 19.2. klo 12 & 14 Hevosvoimia! -laskiaistapahtumassa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

RHC Taidetestaajiin

Tulevana syksynä ensi-iltansa saava Tattarmossen Experience on valittu lukuvuoden 2023–24 Taidetestaajat -ohjelmistoon. Teoksen pääsee näkemään RHC 15th Anniversary Circus Festivaleilla  25.9.–1.10.2023 Helsingissä, päivämäärät kalenteriin!

Tattarmossen Experience on sirkustaiteilija ja ohjaaja Rauli Dahlbergin visioma kansainvälinen, neljän sirkustaiteilijan, kahden koomikon ja yhden muusikon tykitys koomisia tilanteita yhdistettynä huikeisiin sirkustemppuihin. Kaikki keinot käytetään, että yleisö saadaan kiljumaan ja nauramaan sekä ilosta että kauhusta!

Kuolemanpyöräpajassa vapaana muutama paikka

RHC järjestää kuolemanpyörätyöpajan ma 27.– to 30.3.2023 Tapanilan Sirkussalissa, Helsingissä. Työpajat järjestetään kahdelle kuuden hengen ryhmälle, ensimmäinen päivittäin klo 10.00–12.30 ja toinen klo 18.00–20.30.

Työpaja sopii kaiken tasoisille sirkusalasta kiinnostuneille. Työpaja toteutetaan ”normaalia” pienemmällä kuolemanpyörällä ja on siten helposti lähestyttävämpi. Vaikka työpaja toteutetaankin Tapanilan Sirkussalin turvallisessa ympäristössä tarjoaa se osallistujille varmasti jännitystä ja mahdollisuuden kokeilla omia rajojaan! Mukaan tarvitset vain urheilulliset vaatteet ja ripauksen rohkeutta.

Työpajan ohjaajina toimivat lajin ammattilaiset Hannu Abonce ja Sylvain ”Basko” Briani-Colin. Hannulla ja Baskolla on monen vuoden kokemus kuolemanpyörästä ja he ovat kehittäneet oman tyylinsä käyttää tätä perinteistä sirkusvälinettä. Osallistumalla pääset mukaan tämän vähemmän tutkitun lajin jatkuvaan kehitykseen. Mahdolliset opetuskielet suomi, englanti, espanja ja ranska.

Neljän kerran työpajan hinta on 100 €. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse . Kerro ilmoittautumisessa kumpaan ryhmään ensisijaisesti haluat sekä nimesi, osoitteesi ja sirkustaiteen taustasi. Huom. Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva sirkusharjoittelun sisältävä vakuutus.

Tule esiintymään Circus Open Stageen 

Viime syksynä Tapanilan Sirkussalissa Helsingissä toteutettu, yleisön ja esiintyjien kiittämä Circus Open Stage järjestetään jälleen aprillipäivänä 1.4.2023 klo 16. Hae RHC:n ja Agit Cirkin järjestämään Open Stageen lähettämällä vapaamuotoinen hakemus spostiin tai .