Haku Teatteri Avoimien Ovien syksyn vierailuohjelmistoon 28.2. asti

Teatterin ohjelmallinen linjaus syksylle 2023 on ”heimo” 

Haemme syyskauden 2023 vierailuohjelmistoon taiteellisesti kiinnostavia, helposti siirrettäviä ja jo toisaalla ensi-iltansa saaneita kiertue-esityksiä esitysehdotuksella 28.2.2023 mennessä. Erityistoiveena on, että esitys myös jollain tavalla kommentoisi ohjelmistolinjausta, joka syksylle 2023 on ”heimo”. Esitykset syksyn ohjelmistoon valitaan määräpäivään mennessä tulleiden hakemusten perusteella. Vierailut toteutetaan vuokrasopimuspohjaisesti. Sopimushinta sisältää tilan, henkilökunnan, lipputulot ja markkinointiapua.

Teatteri Avoimet Ovet 

Erottajankatu 5, Helsinki

Hakuohjeet, vuokrahinnat ja teatterin tekniset tiedot (siirryt toiselle sivustolle)

Tiedote PDF-muodossa (siirryt toiselle sivustolle)