Avoin haku Tehdasfestivaali Manifestiin 13.9.-24.9.2023 – hae 12.3. mennessä

29. Tehdasfestivaali Manifestin teoshaussa haetaan esittävän taiteen ammattilaisryhmien toteuttamia tanssi- ja kehollisen ilmaisun teoksia festivaalille Turun Manillaan. Tänä vuonna haemme teoksia myös vapaan pääsyn ohjelmistoon Aurajoen rannalle. Hae festivaalille tästä linkistä: https://ssl.tapahtumakone.fi/manifesti2023opencall

Hakulomakkeella kysytään:

  • teoksen kuvaus
  • Teoksen hinta
  • teoksen tarkka kesto
  • tekninen raideri
  • linkki tallenteeseen
  • markkinointikuva ja -teksti
  • lyhyt ryhmän/tekijän esittely
  • Haetko festivaalin esitysohjelmistoon vai vapaan pääsyn ohjelmistoon.

Manifestin sisältötyöryhmä valitsee teokset maaliskuun loppuun mennessä. Valittujen teosten tekijöihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä huhtikuun alussa ja kaikille hakijoille ilmoitetaan, kun valinta on tehty.

Tästä voit katsoa tilojen tekniset tiedot Manilla teatterin pohjakuva, Manilla teatteri ja Studio, Makasiinisali, Vinttinäyttämö.   

Vuonna 2023 perinteisen Tehdasfestivaali Manifestin ympärille kootaan vapaan pääsyn ohjemisto, joka levittäytyy Manillan pihapiiriin sekä kaupunkitiloihin Aurajoen itärannalle sitoen Linnaniemeä kulttuurirantaan ja elävöittäen alueen kaupunkiympäristöä. Tavoitteena on tuoda esittävää taidetta turkulaisten arkiseen ympäristöön, teokset voivat olla mm. kestollisia, performanssinomaisia tai perinteisiin tanssin/sirkuksen/teatterin raameihin asettuvia, keholliseen ilmaisuun painottuvia. 

Tehdasfestivaali Manifesti on monitaidetapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 1994 lähtien Manillan idyllisessä tehdaskiinteistössä Aurajoen rannalla Turussa. Tapahtuman tuottaa Pro Manillasäätiö, jonka tehtävänä on tanssitaiteen ja muun kulttuurin tukeminen ja edistäminen sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaan, 1860-luvulta peräisin olevan Manillan tehdasmiljöön vaaliminen ja kehittäminen. Manifestin toimintaperiaatteena on, että jokaiselle ammattilaiselle maksetaan esiintymisestä työehtosopimuksen mukainen palkka. 

Vuodesta 2020 alkaen on Manifesti toteutettu monialaisesti tiiviissä yhteistyössä Manillassa toimivien Aurinkobaletin, Läntinen tanssin aluekeskuksen, nukketeatteriverkosto Aura of Puppetsin, Tehdas Teatterin  ja Manillan kuvataiteilijoiden kanssa.

Lisätietoja:
Siina Siltanen, tuottaja,
www.manillantehdas.fi/manifesti
Siina Siltanen
tuottaja
Tehdasfestivaali Manifesti

Puh. 050 4413 136

Pro Manillasäätiö
Itäinen Rantakatu 64b, 20810 Turku
www.manillantehdas.fi