Zero Gravity Companyn Seinäruusut vierailevat Helsingin palvelutaloissa

  • Zero Gravity Company: Seinäruusut (Kuva: Netta Reunanen)

Zero Gravity Companyn kaksivuotinen ikäihmisille suunnattu Ruusut-hanke jatkuu keväällä Seinäruusut-sirkusesityksen & työpajan myötä. Esitys vierailee helmi-maaliskuun vaihteessa helsinkiläisissä palvelutaloissa tuoden mukanaan kukkien väriloiston ja puutarhan tuoksut.

Seinäruusut-esitys on lempeä esiinnosto yhteistyölle, syrjään astumiselle, tilan tekemiselle toisille ja toisen henkilön loiston tukemiselle. Esityksessä nähdään sirkusta, musiikkia ja esinemanipulaatiota. Taidepäivä päättyy moniaistiseen kukkasidontatyöpajaan, jonka aikana jaetaan asukkaiden kanssa hetki rennosti jutustellen ja kukkia tuoksutellen.

Seinäruusut-teos on jatkoa kesällä 2022 ikäihmisten pihoilla kiertäneelle Kurtturuusut-teokselle. Ruusut-hankkeen tavoitteena on tuoda osallistavat taidekokemukset lähelle ikäihmisiä ja heidän arkeaan. Hankkeen mahdollistaa iäkkäiden ihmisten kulttuuritoiminnan edistämiseen myönnetty Helsingin kaupungin hankeavustus.

Teoksen konseptista vastaavat ja siinä esiintyvät Zero Gravity Companyn taiteilijat Netta Reunanen, Reija Tapaninen ja Maarit Utriainen. Hankkeen tuottajana toimii Aida Piirainen.

Instagram: @zero_gravity_co (siirryt toiselle sivustolle)

Facebook: Zero Gravity Company (siirryt toiselle sivustolle)