Wise Fools -uutisia

  • Wise Fools (Kuva: Geertje van Geel)
  • Wise Fools (Kuva: Geertje van Geel)

Joulukuussa trapetsi-trio Wise Fools esiintyi Parktheater Eindhovenin joulusirkuksessa. 16 esitystä tavoittivat yli 20 000 katsojaa. Wise Foolseilta nähtiin kolmentrapetsi- ja voimanais-numerot.

Tammikuun lopussa kolmikko matkustaa Pariisiin Cirque de Demain -festivaaleille edustamaan Demain’s Academy -projektia. Projekti rekrytoi festivaalilla palkittuja artisteja opettamaan sosiaalisen sirkuksen kouluihin. Pandemia-vuosien aikana Demain’s Academy laajeni tarjoamaan myös online-opetusta.

Helmikuussa Wise Fools osallistuu Sirkum Polariksen Elixir-projektin residenssiin Belgiassa. Kevätkuukausien aikana viimeistellään myös Trashpeze-esityksen kesäkiertueen aikataulu. Kiertue alkaa toukokuussa ja muutamia päiviä lukuunottamatta se alkaa olla täynnä.