Turun Taideakatemian kiertävä sirkus keväällä 2023

Turun AMK:n sirkuskoulutuksen ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat lähtevät kiertueelle päiväkoteihin, alakouluihin ja hyvinvointikeskuksiin 11.–21.4.2023. Ryhmän voimaa ja taitoa esiintuova esitys ”SirkUskallus” on myös nähtävissä Taideakatemian Köysiteatterissa maanantaina 22.5. klo 19 ja tiistaina 23.5. klo 11.

Kiertävässä muodossa toteutettava kokonaisuus on opiskelijoiden ensimmäinen yhteinen esitysprojekti ja siinä painottuvat yhdessä luodut ryhmänumerot.  ”SirkUskallus” on syntynyt opiskelijoiden ja sirkusopettajien yhteistyössä ja nähtävissä on sirkusteknistä taitoa muun muassa voimistelupalloilla, tiukalla nuoralla ja jongleerauskepeillä sekä tietenkin live-musiikkia ja roppakaupalla esiintymisen iloa.

Tarkempaa informaatiota tapahtumasta ja lipuista kevään aikana osoitteesta taideakatemia.tapahtumiin.fi sekä Taideakatemian some-kanavilla:

Instagram: @taideakatemia_sirkus & @sirkussorsa

Facebook: Taideakatemia – Turun AMK & Sirkus Sorsa