Tehdas Teatterin teoshaku kaudelle 2024 (-2025) avoinna 28.2. asti

Tehdas Teatterin teoshaku kaudelle 2024 (-2025) on AUKI! Haemme ohjelmistoomme uusia tuotantoja ja vierailuesityksiä.

Hakuaika 16.1.–28.2.2023

Tehdas Teatteri on vuonna 2000 perustettu turkulainen vapaan kentän ammattiteatteri ja suomalaisen nykynukketeatterin päänäyttämö. Tehdas toimii areenana ennakkoluulottomille näyttämötaiteellisille avauksille  ja tukee kunnianhimoisesti, tutkien ja kokeillen työhönsä suhtautuvia ammattitaiteilijoita ja -ryhmiä, jotka haastavat totuttuja tekemisen tapoja ja muotoja sekä yhdistävät estottomasti eri taiteenlajeja ja elementtejä.

Vuodessa pyritään toteuttamaan ainakin yksi lapsille tai nuorille suunnattu teos ja ohjelmistoon ollaan kiinnostuneita ottamaan myös ei-teatteritiloissa tapahtuvia esityskokonaisuuksia sekä yhteistuotantoja.

Lisätietoja ja hakuohjeet linkistä!
https://ilmoittaudu.tehdasteatteri.fi/event/np4ba

Tehdas Teatteri’s open call for new productions and visiting performances for 2024 (-2025) is ON!

Apply before 28.2.2023

Tehdas Teatteri is the most important independent theatre in Turku, Finland, an exciting hub for new work and one of the main stages for new Finnish puppetry. The wild and daring Tehdas was founded over 20 years ago and is interested in supporting professional artists and working groups with ambition and willingness to explore new ways of making and experiencing performances.

Annually, we aim to produce at least one performance for younger audiences. We also produce site-specific and other forms of performance that exists outside conventional theater spaces.

More info and instructions from the link!

https://ilmoittaudu.tehdasteatteri.fi/event/np4ba