TAKU ry:n kaksi avointa keskustelutilaisuutta helmikuussa

Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry järjestää helmikuussa kaksi avointa keskustelutilaisuutta kulttuurialalla työskenteleville.

Kulttuurikahvit 1.2.: Itsensätyöllistäjien edunvalvonta

Tule kuulemaan asiantuntijakeskustelua itsensätyöllistäjien sekä monityöläisten sosiaali- ja työttömyysturvan kehittämisestä sekä kollektiivisen neuvotteluoikeuden tarjoamista mahdollisuuksista.

Keskustelemassa edunvalvonnan konkarit Petri Savolainen (Journalistiliitto) sekä Helena Lamponen (Akavan Erityisalat). Keskustelua moderoivat Hanna Gorschelnik (Kieliasiantuntijat ry) sekä Nea Leo (TAKU ry).

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta livenä tai ennakkoon.

Aika: keskiviikko 1.2. klo 8.30–9.30
Paikka: Zoom-etäyhteys

Kaikille avoimen tilaisuuden järjestää Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry. Voit kutsua mukaan myös kaverisi tai kollegasi, tervetuloa!

Ilmoittaudu viim. 31.1. >> https://q.surveypal.com/TAKUn-Kulttuurikahvit-1.2.—itsensatyollistajien-edunvalvonta/0

Kulttuurikahvit 14.2.: Taide- ja kulttuurialan liiketoimintamahdollisuudet ja niiden rahoitus

Kiinnostavatko taide- ja kulttuurialan liiketoimintamahdollisuudet ja niiden rahoitus?

Taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-ala ovat kasvualoja, joihin kannattaa investoida. Tunnistetaanko alojen potentiaali elinkeinopoliittisessa keskustelussa ja päätöksenteossa? Millaista rahoitusta ja mahdollisuuksia on saatavilla? Osataanko niitä hyödyntää? Mitkä ovat akuutit kehittämistarpeet?

Aiheesta keskustelemassa Petra Tarjanne (neuvotteleva virkamies, työ- ja elinkeinoministeriö) ja Kati Uusi-Rauva (projektipäällikkö, Taideyliopisto). Keskustelua moderoi Nea Leo (toiminnanjohtaja, TAKU ry).

Aika: tiistai 14.2. klo 8.30–9.30
Paikka: Zoom-etäyhteys 

Kaikille avoimen tilaisuuden järjestää Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry. Voit kutsua mukaan myös kaverisi tai kollegasi, tervetuloa! 

Ilmoittaudu viimeistään 10.2. >> https://q.surveypal.com/TAKUn-Kulttuurikahvit-14.2.—taide-ja-kulttuurialan-liiketoimintamahdollisuudet-ja-niiden-rahoitus/0