Sorin Sirkus etsii opintosihteeriä

Sorin Sirkus etsii sirkustaidetta ja nuorisotyötä arvostavaa osaajaa opintosihteerin vakituiseen työsuhteeseen.

Opintosihteeri toimii sirkuskoulun toimistossa rehtori Merja Koskinimen tukena. Hänen tehtäviinsä kuuluu sirkuskoulun taiteen perusopetukseen ja muuhun vakinaiseen opetustoimintaan liittyvä oppilashallinto, tilahallinta, ilmoittautumisjärjestelmä sekä taiteen perusopetuksen ulkopuolinen kurssitoiminta. Häneltä toivotaan vahvaa Primus-, Kurre- ja Wilma-järjestelmien osaamista tai kykyä itsenäisesti perehtyä ja edetä nopeasti näiden järjestelmien sujuvaksi käyttäjäksi.

Lisäksi opintosihteeri vastaa Sorin Sirkuksen oppilasviestinnästä ja asiakaspalvelusta sekä sovittavasti sirkuskoulun markkinointiviestinnästä. Kokemus ja nykyaikainen näkemys sosiaalisen median käytöstä sirkuskoulun toiminnan edistämiseksi on tärkeää. Opintosihteeri tukee rehtoria sirkuskoulun hanketoiminnassa ja erilaisissa yhteistyöprojekteissa. Monipuolinen tietotekniikkaosaaminen on tehtävässä eduksi. 

Kiinnostuitko? Katso lisätiedot linkin takaa!
https://www.sorinsirkus.fi/sorin-sirkus-etsii-opintosihteeria-2/