Sirkusalan Sharing (Caring) Team – vertaistukitoimintaa sirkusalalle 18.2.2023

Hyvät sirkuskollegat, taiteilijat, akrobaatit, tyypit,

Järjestämme 18.2.2023 klo 13.30–16 ”Sharing-team”-kokoontumisen sirkustaiteilijoille, -artisteille ja -tekijöille. Kokoontumispaikkana toimii Cirkon toimisto Suvilahdessa. 

Sharing-teamin tarkoitus lyhyesti:
Kokoontua, tulla yhteen taiteilijoina ja tekijöinä, vertaistukea toisiamme. Jakaa, auttaa, saada apua ja tietoa. Kokoontumisissa sitoudutaan noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Periaatteet käydään läpi tilaisuuden alussa.

Toiveita:
Lisätä jakamisen, yhdessä tekemisen ja tukemisen kulttuuria alan sisällä.
Tajuta ettei olla yksin.

Käytännössä:
Kokoonnutaan ja puhutaan yhdessä asioista Mitä me sirkustyypit tarvitsemme taiteilijoina juuri nyt? Miten voisimme tukea ja auttaa toisiamme työssämme? Aloitetaan tästä!

Ilmoittautumisohjeet:
Ilmoittaudu sähköpostitse viimeistään 16.2.
Otsikoi viesti ”Sharing Team”, kirjoita viestiin nimesi, pronominisi. 
Mikäli et pääse paikalle, voit osallistua myös etänä. Kerro etäosallistumisesta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Esteettömyys ja saavutettavuus:
Cirko-talon ulko-ovi ei ole esteetön, mutta muuten tilat ovat esteettömät. Jos tarvitset apua ulko-oven avaamisessa, ilmoita siitä sähköpostitse etukäteen. Cirkon toimisto sijaitsee kolmannessa kerroksessa (saavutettavissa hissillä). Esteettömät wc:t sijaitsevat 1. kerroksessa. Wc-tilat ovat sukupuolineutraalit.

Tilaisuuden kieli on pääasiassa suomi, mutta käännetään tarvittaessa englanniksi.

Tilassa ja tilaisuudessa jokaisen on mahdollista tulla, olla, osallistua, (myös lähteä ja palata takaisin) itselleen sopivalla tavalla. Jos sinulla on erityistarpeita, joita ei tässä ole huomioitu, älä epäröi olla yhteydessä.

Jääthän kotiin jos sinulla on flunssaoireita.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Sharing Teamiin!

Ystävällisesti,
Milla Jarko

PS. Jos et pääse paikalle lauantaina 18.2., seuraava Sharing Teamin kokoontuminen järjestetään Cirkolla lauantaina 18.3. klo 13.30–16.