Nuua Company: haetaan tuottajaa & Meanwhile-teos Sellosalissa

  • Nuua Company: Meanwhile
Meanwhile Espoon Sellosalissa –  keskiviikkona 25. tammikuuta 2023
 
Tervetuloa nauttimaan Nuua Companyn uusimmasta teoksesta.
 
Nykysirkusryhmä Nuuan uusin teos, Meanwhile, on sekoitus mukaansatempaavia ja dramaattisia tunnelmia, jotka yhdistyvät minimalistiseen komiikkaan jongleerauksen, esinemanipulaation ja visuaalisen teatterin keinoin. Nuua Company on vuonna 2012 perustettu suomalainen nykysirkuksen ja visuaalisen teatterin ryhmä, joka tutkii sirkustaitojen teatraalista ilmaisukykyä sekä uudistaa jongleerausta kehon ja esineiden liikkeitä yhdistävänä visuaalisena teatterina.
 
 
Nuua Company etsii tuottajaa!
 
Haemme puoli/kokopäiväistä tuottajaa Nuualle. Etsimme tiimiimme osaavaa tuottajaa erilaisiin hallinnollisiin, esitysmyyntiä ja ryhmän kehitystä koskeviin tehtäviin. Palkkaus ja sopimus työkokemuksen ja sopivan työaikataulun puitteissa. Etsimme 1-2 henkilöä heille sopivan osaamisen ja työajan puitteissa. Vinkkaa tuottajaystävillesi tai ota yhteyttä: Olli Vuorinen,