HELMIME: Nykymiimin kurssi / Mime workshop 25.–26.2.

(Click here for English)

Tervetuloa nykymiimin kurssille! Miksi nykymiimi, eikä pelkkä miimi? Koska tämänpäivän miimi on jotain hyvin erilaista, samaistuttavaa ja hauskaa.

Tällä kurssilla opit käyttämään mielikuvitustasi tavalla, joka tekee epätodellisesta todellista. Opit myös muita mielikuvitusta hyödyntäviä miimitekniikoita hauskalla tavalla. Kurssilla on tärkeää myös sisäinen maailmamme ja se, miten ilmaisemme tunteitamme. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, teemme paljon ryhmäharjoituksia, joissa fokus on ryhmässä toimimisessa ja ryhmän tunnetilan aistimisessa.

Kurssi on intensiivinen ja se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutkia ja kehittää itseään. Toisin sanoen kaikki teineistä aktiivisiin senioreihin ovat tervetulleita taitotasosta riippumatta. Vaikka miimi olisikin jo tuttua, tulet oppimaan paljon, ja jos et ole koskaan kokeillut tai nähnyt miimiä, näytän sinulle, miten tulla hyväksi nopeasti.

Odotan innolla näkeväni teidät kurssilla ja työskentelyä kanssanne.

– Tomaš Kasprzyk, opettaja

Aika: 25.–26.2.2023 klo 10.00–16.00 (la–su)
Paikka: Hurjaruuthin Tonttukoulu, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 A 5 krs., 00180 Helsinki
Hinta: 110 €
Kieli: englanti

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://helmime.fi/kurssit/

Kurssin järjestää Auraco. Tervetuloa miimailemaan!

Welcome to the contemporary mime workshop! Why is it contemporary mime and not just mime? Well because today’s mime is something very different, relatable and fun.

In this workshop you will learn how to use your imagination, and that includes how to make something imaginary almost visible. You will also learn some other imaginary mime techniques and how to use them in a fun way. The other important thing in this workshop is that we will touch our inner world and our emotions and their expression. And last but not least, we will do a lot of group exercises, focusing on working with the group and sensing the feeling of the group.

This workshop will be intensive and it is intended for everyone determined to explore and work on themselves. In other words, everyone from teens to active seniors are welcome and no one has to worry about their level of experience. Even if you are familiar with mime, you will have plenty to learn and if you have never tried or seen mime before, I will show you how to get really good really fast.

I am looking forward to seeing you there and working with you.

– Tomaš Kasprzyk, teacher

Time: 25–26 Feb 2023 at 10:00–16:00 (Sat–Sun)
Place: Hurjaruuth’s Circus School, Cable Factory, Tallberginkatu 1 A 5th floor, 00180 Helsinki
Price: 110 €
Language: English

More information and registration: https://helmime.fi/en/workshops/

The workshop is organized by Auraco. Welcome to mime!